«Καρφώνει» τις… επαναλήψεις του «Κάτω Παρτάλι» ο Τσιμιτσέλης!

Τι παράπονα έκανε ο πρωταγωνιστής της σειράς

«Καρφώνει» τις… επαναλήψεις του «Κάτω Παρτάλι» ο Τσιμιτσέλης!

Παράπονα φαίνεται πως έχει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης από το «Κάτω Παρτάλι», καθώς, σε συνέντευξή του, δεν παρέλειψε να σχολιάσει το ότι η σειρά μεταδίδεται πολλές φορές σε επανάληψη, αλλά και ότι οι συντελεστές της παραμένουν απλήρωτοι.

«Υπάρχει ένα “κόλλημα” οικονομικό -όχι στους ηθοποιούς, γιατί εμείς θα πληρωθούμε τον Ιούλιο. Έχουμε φτάσει στο σημείο να κάνουμε μια δουλειά και να ανησυχούμε για το αν θα πάρουμε τα λεφτά μας. Κι αυτό το κλίμα δεν βοηθάει στο να πηγαίνεις με ευχαρίστηση να κάνεις γύρισμα», εξομολογείται ο ηθοποιός στο περιοδικό «7 Μέρες TV».

Σε ερώτηση για τα χαμηλότερα ποσοστά τηλεθέασης που κάνει φέτος το «Παρτάλι» (σε σύγκριση με τα περσινά του) ο πρωταγωνιστής επισημαίνει πως «καταλυτικό ρόλο είχαν οι πολλές επαναλήψεις και η όχι σταθερή ώρα μετάδοσης. Πολλές φορές κι εγώ ο ίδιος δεν ήξερα αν θα παιχτεί νέο επεισόδιο ή επανάληψη».

Όσο για το αν θα υπάρξει και συνέχεια;
«Ενδιαφέρον για να συνεχιστεί υπάρχει από πλευράς του Μega, αλλά από εκεί και πέρα είναι απόφαση του ίδιου του σεναριογράφου. Από το 15ο επεισόδιο λείπουν ακόμη πολλές σελίδες που δεν έχουμε πάρει στα χέρια μας», αναφέρει ο Γιάννης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top