Μαρία Έλενα Κυριάκου: Τα «καρφιά» της για την σέξι εμφάνιση της Σάγια στον ελληνικό τελικό

«Υπάρχουν αναιδείς δημοσιογράφοι. Με ενοχλεί να ασχολούνται με τα προσωπικά μου»

Μαρία Έλενα Κυριάκου: Τα «καρφιά» της για την σέξι εμφάνιση της Σάγια στον ελληνικό τελικό

​Με τους… αναιδείς δημοσιογράφους που της κάνουν αδιάκριτες ερωτήσεις για την προσωπική της ζωή τα έβαλε η Μαρία Έλενα Κυριάκου.

Η νικήτρια του «Voice» που θα μας εκπροσωπήσει στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, δεν κρύβει ότι την ενοχλούν που ασχολούνται με την προσωπική της ζωή, εμφανίζοντας την ως ζευγάρι με τον Ευθύβουλο Θεοχάρους:

(Mε τον... "φερόμενο" από τα ΜΜΕ ως σύντροφο της)

6240_MARIA_ELENA_KIRIAKOY_EFTHIVOYLOS_THEOXAROYS_2542015.jpg
«Δεν έχω κάνει κάτι για να το προκαλέσω αυτό. Ούτε φωτογραφίες έβγαλα ούτε φιλήθηκα με κάποιον δημόσια. Δεν έχω δώσει έναυσμα να μιλήσει κάποιος για τα προσωπικά μου. Είμαι μια μητέρα με τρία παιδιά και θέλω να προστατέψω πρώτα τα παιδιά και μετά τον εαυτό μου. Προσπαθώ να αλλάζω θέμα όταν με ρωτάνε τέτοια πράγματα. Εξαρτάται βέβαια ποιος με ρωτάει. Υπάρχουν δημοσιογράφοι που είναι λίγο αναιδείς αλλά και άλλοι που είναι πολύ ευγενικοί».

Μια ανάσα πριν τον πρώτο ημιτελικό, η Μαρία Έλενα Κυριάκου έχει την… «ευχή» της Δέσποινας Βανδή, η οποία όπως αποκαλύπτει, της είπε “έχεις την Eurovision στο τσεπάκι σου!”

(Η εμφάνιση της Σάγια στον ελληνικό τελικό της Eurovision)

1011_SHAYA_04032015.jpg
Στη σκηνή του διαγωνισμού είναι σίγουρη πως θα κάνει η ίδια την διαφορά μέσω της ερμηνείας της, ενώ μας φυλά και μια έκπληξη που δεν την αποκαλύπτει:

«Η διαίσθηση μου λέει ότι θα περάσουμε στον τελικό. Αν δεν περάσουμε θα στεναχωρηθώ πάρα πολύ δεν το κρύβω!»

Σχολιάζοντας τον ελληνικό τελικό για την Eurovision πετά τα «καρφιά» της λέγοντας:

«Ας πούμε στη βραδιά του ελληνικού τελικού τα κορίτσια βγήκαν κάπως πιο σέξι επειδή ταίριαζε με το κομμάτι τους. Είναι ζήτημα στυλ και γούστου. Το λουκ της Θωμαής Απέργη μου άρεσε πάρα πολύ, αλλά δεν θα μπορούσα να στηρίξω ένα ρούχο σαν αυτό της Σάγια, ούτε για την συμπάθεια ούτε για την αντιπάθεια του κοινού. Βασικά δεν πιστεύω καν ότι το ρούχο μπορεί να προκαλέσει συμπάθεια ή αντιπάθεια. Μιλάμε για έναν μουσικό διαγωνισμό και όχι πασαρέλα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top