AYTOΣ είναι ο 22χρονος γιος του Τάσου Αρνιακού! Κάνει πρωταθλητισμό στην κολύμβηση

«Όταν σατίριζαν τον πατέρα μου τον πρώτο καιρό εκνευριζόμουνα!»

AYTOΣ είναι ο 22χρονος γιος του Τάσου Αρνιακού! Κάνει πρωταθλητισμό στην κολύμβηση

​Πρωταθλητής κολύμβησης είναι ο 22χρονος γιος του Τάσου Αρνιακού, ο οποίος δηλώνει περήφανος για τον μπαμπά του, ενώ δεν κρύβει πως η μεγάλη του αγάπη είναι η θάλασσα:

«Η θάλασσα είναι το στοιχείο μου. Εκεί που έχω διακριθεί. Ο μπαμπάς μου είναι σε όλα δίπλα μου, πάντα με βοηθά και πάντα με στηρίζει. Γενικά έχω μια οικογένεια η οποία με στηρίζει. Και η μητέρα και ο αδερφός μου είναι πάντα κοντά μου. Όταν ακολουθείς αυτό το δρόμο χρειάζεσαι πάρα πολύ να έχεις τους γονείς σου!Έχει μπει τόσο πολύ στο DNA μου αυτή η διαδικασία, να ξυπνήσω πρωί στις 06:00 να είμαι στο νερό, να γυρίσω στις 08:00 στο σπίτι, να διαβάσω για το Πανεπιστήμιο και στη συνέχεια να έρθω στο γυμναστήριο και μετά πάλι προπόνηση, που πλέον είναι στο DNA μου και το αγαπάω! Ίσα ίσα που νιώθω περίεργα όταν δεν το έχω αυτό το πρόγραμμα!»

Μάλιστα όπως λέει, «όταν είναι να πάρω μέρος σε αγώνες, ο πατέρας μου σημειώνει πάντα σε ένα χαρτί τι καιρό θα κάνει την κάθε ημέρα! Είναι περήφανος για μένα και τον αδερφό μου. Μαζί με την μητέρα μου είναι ο μεγαλύτερος φαν! Έχουμε κάποια σημάδια μεταξύ μας πριν και μετά τις κούρσες αλλά δεν τα αποκαλύπτω γιατί είναι τα γούρια μου!»

Τέλος δεν έκρυψε και την ενόχληση του για την σάτιρα που δεχόταν το πρώτο διάστημα ο πατέρας του:

«Όταν τον σατίριζαν τον πρώτο καιρό με πείραζε αρκετά και με εκνεύριζε. Από εκεί και πέρα μαθαίνεις να το δέχεσαι. Δεν μπορώ να σου πω ότι χαίρομαι ή γελάω. Ο πατέρας μου το κάνει γιατί ίσως έχει μεγαλύτερη αίσθηση του χιούμορ. εγώ είμαι πλέον πιο μαζεμένος και έτσι δεν με ενοχλεί πια».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top