Οι έρωτες στα Ελληνικά reality που δεν θα ξεχάσουμε

Δ��ΙΤΕ τι κατάληξη είχαν

Οι έρωτες στα Ελληνικά reality που δεν θα ξεχάσουμε

​Γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν με τις κάμερες να τους παρακολουθούν 23 ώρες το 24ωρο ο χωρισμός τους ωστόσο δεν απαθανατίστηκε από κανέναν.

Ο λόγος για κάποιους παίκτες Ελληνικών reality οι οποίοι λαμβάνοντας συμμετοχή σ’ αυτό δεν έζησαν μόνο την εμπειρία του παιχνιδιού αλλά και ενός έρωτα.

Ένα από αυτά τα ζευγάρια ήταν η Μάρω Λύτρα και ο Κώστας Καραφώτης. Μόνο μία ματιά που έριξαν ο ένας στον άλλον ήταν αρκετή για να ανάψει μία μεγάλη φλόγα. Τι κι αν και οι δύο βρίσκονταν σε άλλες σχέσεις αυτό δεν τους εμπόδισε να δείξουν και να εκφράσουν δημόσια τα συναισθήματά τους. Τα ερωτικά λόγια που αντάλλασσαν μεταξύ τους, τα καβγαδάκια τους αλλά και τα ντουέτα που έκαναν μαζί στην πίστα του «Fame Story» έκαναν τα μηχανάκια της AGB να πάρουν φωτιά.

Μάρω καραφώτης.jpg

Αυτός ο έρωτας κράτησε και όταν τα τηλεοπτικά φώτα έσβησαν, όμως λίγα χρόνια αργότερα οι δυο τους χώρισαν και μάλιστα όχι και με τον καλύτερο τρόπο. Τώρα ο Κώστας Καραφώτης κάνει καριέρα ως τραγουδιστής στην Ελλάδα, ενώ η Μάρω Λύτρα έχει βρει τον έρωτα της ζωής της στο πρόσωπο του 48χρονου επιχειρηματία Θεόφιλου Παπαδόπουλου ενώ ζει πλέον μόνιμα στην Αμερική όπου και εργάζεται ως νοσοκόμα.

Ένας άλλος έρωτας που όλοι θυμόμαστε είναι ανάμεσα στην Στέλλα Μπεζαντάκου και τον Άρη. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο reality «Bar» και ήταν αρκετός μόνο λίγος καιρός για να...έρθουν πιο κοντά! Ο έρωτας αυτός έληξε μόλις έκλεισαν οι τηλεοπτικές κάμερες, και ο καθένας τους διάλεξε το δρόμο του.

stella-bezentakou.jpg

Ο επόμενος έρωτας έρχεται από το «The Wall» και είναι ανάμεσα στην Σίσσυ Γιαννακοπούλου και τον συμπαίκτη της Τζώρτζη. Η Σίσσυ και ο Τζώρτζης έδειχναν ανοιχτά τον έρωτά τους καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, ενώ μοιράζονταν και το ίδιο κρεβάτι.

sisssss (465x216).jpg

Οι δυο τους αν και ζούσαν έναν μεγάλο έρωτα, υπήρχε και κάποιος που δεν έβλεπε με τόσο καλό μάτι την σχέση τους. Αυτός δεν ήταν άλλος από τη μητέρα του Τζώρτζη. Το ζευγάρι τελικά χώρισε και ο καθένας τους συνέχισε τη ζωή του.

sissy_giannakopoulou_sportygossip_front.jpg

(Σίσσυ Γιαννακοπούλου)

Ο πιο πρόσφατος έρωτας ήταν του από το «Big Brother» που έγινε το 2010 και ήταν ανάμεσα στον Αλέξη και την Στέλλα. Όλα έδειχναν πως η σχέση τους θα συνεχιζόταν όμως μετά την αποχώρηση του Αλέξη από το reality οι δυο τους αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους.

Στελλα.jpg


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top