Πώς θα αλλάξουν σήμερα οι ζωές των πρωταγωνιστών του «Kuzey Guney»

Τι θα δούμε στις 08:00 στο Star-Πρώτη ανάρτηση: 15/05/2015 00:49

​Αλλαγές στις ζωές των πρωταγωνιστών του «Kuzey Guney», που μεταδίδεται καθημερινά, στις 08:00, από το Star, θα φέρει το σημερινό διπλό επεισόδιο της σειράς!

Από εδώ και πέρα, η Ζεϊνέπ θα σταθεί και αυτή εμπόδιο στη σχέση του Κουζέι και της Τζεμρέ. Ο Κουζέι και η Τζεμρέ, χωρίς να έχουν ιδέα για όλα αυτά, συναντιούνται και παίρνουν μια σημαντική απόφαση για το μέλλον τους. Η Σιμάι με την κατάθεση που δίνει στην αστυνομία μετατρέπεται, με τη βοήθεια του Κουζέι, σε μια πολύ σημαντική μάρτυρα στην υπόθεση. Ο Φερχάτ, όμως, έχει προ πολλού αποφασίσει να βγάλει τη Σιμάι από τη μέση. Ο Κουζέι, που ξέρει ότι η Σιμάι είναι η μόνη του ευκαιρία για να προσεγγίσει τον Φερχάτ, κάνει μια πολύ επικίνδυνη επιλογή προκειμένου να προστατεύσει τη ζωή της!

Στη συνέχεια, η ζωή της Σιμάι, από τη μέρα που ο Κουζέι την πήρε στο σπίτι του, κινδυνε��ει από τον Φερχάτ. Αυτό το γεγονός ενοχλεί πολύ την οικογένεια Τεκίνογλου. Η Χαντάν δεν αντέχει να ζει στο ίδιο σπίτι με τη Σιμάι. Αυτή τη φορά, όμως, δεν είναι απελπισμένη, βρίσκει καταφύγιο στον Γκιουνέι. Ο Κουζέι και ο Γκιουνέι αυτή τη φορά είναι αντίπαλοι εξαιτίας της Σιμάι. Ο Γκιουνέι απειλεί τον Κουζέι με ένα δυνατό χαρτί, που κρατάει στα χέρια του. Η Γκιουλτέν είναι σίγουρη ότι ο Κουζέι και η Τζεμρέ δεν μπορούν να γίνουν ζευγάρι. Σκέφτεται το μέλλον της κόρης της και αποφασίζει να στηρίξει τον Μπαρίς και την προσπάθεια του να κατακτήσει την καρδιά της Τζεμρέ…