Πώς θα αλλάξουν σήμερα οι ζωές των πρωταγωνιστών του «Kuzey Guney»

Τι θα δούμε στις 08:00 στο Star-Πρώτη ανάρτηση: 15/05/2015 00:49

​Αλλαγές στις ζωές των πρωταγωνιστών του «Kuzey Guney», που μεταδίδεται καθημερινά, στις 08:00, από το Star, θα φέρει το σημερινό διπλό επεισόδιο της σειράς!

Από εδώ και πέρα, η Ζεϊνέπ θα σταθεί και αυτή εμπόδιο στη σχέση του Κουζέι και της Τζεμρέ. Ο Κουζέι και η Τζεμρέ, χωρίς να έχουν ιδέα για όλα αυτά, συναντιούνται και παίρνουν μια σημαντική απόφαση για το μέλλον τους. Η Σιμάι με την κατάθεση που δίνει στην αστυνομία μετατρέπεται, με τη βοήθεια του Κουζέι, σε μια πολύ σημαντική μάρτυρα στην υπόθεση. Ο Φερχάτ, όμως, έχει προ πολλού αποφασίσει να βγάλει τη Σιμάι από τη μέση. Ο Κουζέι, που ξέρει ότι η Σιμάι είναι η μόνη του ευκαιρία για να προσεγγίσει τον Φερχάτ, κάνει μια πολύ επικίνδυνη επιλογή προκειμένου να προστατεύσει τη ζωή της!

Στη συνέχεια, η ζωή της Σιμάι, από τη μέρα που ο Κουζέι την πήρε στο σπίτι του, κινδυνε��ει από τον Φερχάτ. Αυτό το γεγονός ενοχλεί πολύ την οικογένεια Τεκίνογλου. Η Χαντάν δεν αντέχει να ζει στο ίδιο σπίτι με τη Σιμάι. Αυτή τη φορά, όμως, δεν είναι απελπισμένη, βρίσκει καταφύγιο στον Γκιουνέι. Ο Κουζέι και ο Γκιουνέι αυτή τη φορά είναι αντίπαλοι εξαιτίας της Σιμάι. Ο Γκιουνέι απειλεί τον Κουζέι με ένα δυνατό χαρτί, που κρατάει στα χέρια του. Η Γκιουλτέν είναι σίγουρη ότι ο Κουζέι και η Τζεμρέ δεν μπορούν να γίνουν ζευγάρι. Σκέφτεται το μέλλον της κόρης της και αποφασίζει να στηρίξει τον Μπαρίς και την προσπάθεια του να κατακτήσει την καρδιά της Τζεμρέ…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top