Η έντονη αδιαθεσία της Αλέκας Καμηλά λίγο πριν την εκπομπή της

Τι δήλωσε στο star.gr άτομο από το περιβάλλον της

Η έντονη αδιαθεσία της Αλέκας Καμηλά λίγο πριν την εκπομπή της

Ένα… ευχέλαιο πρέπει να κάνουν οι συντελεστές της εκπομπής «Όλα παίζουν», αφού η… μοίρα φαίνεται να έχει χτυπήσει τις δύο από τις τρεις παρουσιάστριες της εκπομπής.

Μετά τη μεγάλη… στενοχώρια που πήρε η Κατερίνα Καινούργιου για τις διαστάσεις που πήρε η δήλωσή της για την Μαίρη Συνατσάκη- είχε πει πως την παίζουν γιατί δεν έχουν άλλα θέματα-, κάποιος… μάτιασε και την Αλέκα Καμηλά.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr o λόγος που η Αλέκα δεν εμφανίστηκε σήμερα στην έναρξη της εκπομπής δεν ήταν επειδή καθυστέρησε να φτάσει αλλά επειδή αισθάνθηκε μία έντονη αδιαθεσία: «είχε απίστευτη ζαλάδα και ήταν χάλια. Αν και ήταν βαμμένη και χτενισμένη δεν μπορούσε να μπει στο πλατό και να κάνει εκπομπή» ανέφερε άτομο του περιβάλλοντός της.

Όχι η παρουσιάστρια και μητέρα τριών παιδιών δεν έφαγε κάτι που την πείραξε στο στομάχι ούτε και έπαθε υπερκόπωση. Ο λόγος που δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια της ήταν επειδή κάποιος την… μάτιασε: «όλοι έτρεξαν από ότι ξέρω και την ξεμάτιασαν. Μετά το ξεμάτιασμα ήταν πεδίκι. Τελικά αυτό έφταιγε».

Λέτε το κακό.... μάτι να ήταν της Μαίρης Συνατσάκη;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top