Καυγάδες στα Ελληνικά reality που άφησαν ιστορία

«Τα πατσοκοίλια σου είναι μόνο μεζές για κανένα μπεκρή» - Εσείς τους θυμάστε;

Καυγάδες στα Ελληνικά reality που άφησαν ιστορία

​Κάποιους που πέρασαν από τα reality τους θυμόμαστε για την «μεταλλική φωνή» τους, και κάποιους άλλους από το… ταλέντο τους στους καβγάδες.

Ποιος άλλωστε δε θυμάται την κόντρα που είχε ξεσπάσει ανάμεσα στην Άσπα Τσίνα και την Ελεάνα Παπαϊωάννου με την δεύτερη να λέει στην Άσπα πως θα γίνει σκύλα και θα της βγάλει τα μάτια;

ασπα τσίνα.jpg

Αφορμή για να ξεσπάσει καβγάς ανάμεσα στις δύο τραγουδίστριες ήταν κάτι που εξομολογήθηκε η Άσπα για την Ελεάνα και την Φωτεινή(άλλη παίκτρια του reality) στον Ανδρέα Μικρούτσικο. Η Ελεάνα θεώρησε πως δεν ήταν σωστή η στάση της Άσπας αφού αν ήταν «μάγκας» θα τους έλεγε κατάμουτρα αυτό που αισθανόταν. Αυτή ήταν μόνο η αρχή ενός άγριου καβγά που θα ξέσπαγε.

papaioannou_eleana590.jpg

(Eλεάνα Παπαϊωάννου)

Η Ελεάνα Παπαϊωάννου «απειλούσε» την Άσπα Τσίνα πως θα γίνει σκύλα και θα της βγάλει τα μάτια κάνοντας το studio του «Fame Story», «καλοκαιρινό», ενώ στον καβγά μπλέχτηκε και η Φωτεινή η οποία διαολόστειλε την Άσπα χαρακτηρίζοντάς την «μαλακισμένη».

140115172357_7140.jpg

(Δόμνα Κουντούρη)

Ένας άλλος καβγάς που έκανε τα μηχανάκια της AGB να πάρουν φωτιά ήταν ανάμεσα στην Δόμνα Κουντούρη και τον δάσκαλό της Πάνο Μεταξόπουλο. Αφορμή στάθηκε η αθυροστομία της Δόμνας που ενόχλησε τον χορογράφο: «κάποιοι στο στόμα τους έχουν ένα βόθρο και θα πρέπει να μάθουν πως όταν είναι ανάμεσα σε ανθρώπους θα πρέπει να έχουν πρέπουσα συμπεριφορά» είχε πει χαρακτηριστικά με την τραγουδίστρια να αντιδρά λέγοντας πως δεν το θεωρεί κακό και πως θα συνεχίσει να μιλάει ��ε αυτόν τον τρόπο αφού είναι μέρος της προσωπικότητάς της.

panh_633_451.jpg

Η ένταση ανάμεσα στους δύο δεν περιορίστηκε μόνο σε ένα καβγά αλλά υπήρξαν κι άλλοι. Σε έναν από αυτούς μάλιστα ο Πάνος Μεταξόπουλος νευρίασε τόσο πολύ που έσπασε ένα μπουζούκι.

Όχι μόνο στα «Fame Story» αλλά και στο «The Wall» υπήρξαν παρατράγουδα. Πρωταγωνίστριες του καβγά η Ρούλα Βροχοπούλου και η Χριστίνα οι οποίες από κολλητές φίλες έφτασαν σε σημείο να ανταλλάσσουν όχι και τόσο γλυκά λόγια. Η Ρούλα σύγκρινε το στήθος της με αυτό της Χριστίνας λέγοντας πως το δικό της είναι θηλυκό ενώ της συμπαίκτριάς της ανύπαρκτο με την Χριστίνα να αντεπιτίθεται: «τα πατσοκοίλια σου είναι μόνο μεζές για τους μπεκρήδες» της είχε πει χαρακτηριστικά.

9d7a8c7d5f232613d7ec3217bcba8186_L.jpg

Η κόντρα των δύο γυναικών όσο περνούσε ο καιρός κορυφωνόταν με την Ρούλα Βροχοπούλου να ουρλιάζει σαν υστερικιά κοπανώντας τα τραπέζια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top