Καινούργιου για Συνατσάκη: «το αν έχω ήθος και πόσο κυρία είμαι το ξέρω»

Τι απάντησε μετά το σάλο που προκάλεσε

Καινούργιου για Συνατσάκη: «το αν έχω ήθος και πόσο κυρία είμαι το ξέρω»

Να συμμαζέψει το χαμό που προκάλεσε με την αιφνιδιαστική της επίθεση στη Μαίρη Συνατσάκη προσπάθησε η Κατερίνα Καινιούργιου, ενώ η Μπέττυ Μαγγίρα βγήκε στην εκπομπή της Πέμπτης με… ανακατωμένα μαλλιά, για να δώσει την κατάλληλη «πάσα» στη συμπαρουσιάστριά της!

«Μπέττυ δε θέλω να σε στεναχωρήσω αν το έκανες για τάση, αλλά αυτό είναι λίγο αχτένιστο», ανέφερε η Κατερίνα και η Μπέττυ απάντησε: «απλά έτυχε να με χτενίσει ο Σπύρος που είναι κολλητός της Μαίρης. Συμβαίνουν αυτά στη showbiz, είμαστε μια μεγάλη οικογένεια».

Παίρνοντας την «πάσα», η ξανθιά παρουσιάστρια προσπάθησε να λήξει το θέμα που η ίδια προκάλεσε, αναφέροντας: «Σπύρο, να σου πω ότι δε φταίει η κακομοίρα, εμένα έπρεπε να κακοχτενίσετε σήμερα. Να σας πω ότι, επειδή εμείς κάνουμε μια σχολιαστική εκπομπή που τελειώνει και μετά πάμε στα σπίτια μας, ειλικρινά δεν ήθελα να στεναχωρήσω κανέναν. Αν στεναχώρησα κάποιον, πραγματικά λυπάμαι γιατί στεναχωρήθηκα κι εγώ. Για το αν έχω ήθος και πόσο κυρία είμαι το ξέρω πολύ καλά εγώ και το αποδεικνύω κιόλας. Οπότε ας μείνει εδώ, ας τελειώσει για να μην έχουμε διάφορα. Να είμαστε καλά, αγάπη πάνω από όλα και δεν έχω προσωπικά με κανέναν».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Κατερίνα Κανούργιου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top