Πέτρος Πολυχρονίδης: «Στη Νίκαια έμενα και στη Νίκαια θα συνεχίσω να μένω!

Μιλά για τον χαμό της αδερφής του, το διαζύγιο του αλλά και τον τεχνικό που του χρωστά χάρη για τον «Τροχό της Τύχης»!

Πέτρος Πολυχρονίδης: «Στη Νίκαια έμενα και στη Νίκαια θα συνεχίσω να μένω!

​Μια εκ βαθέων εξομολόγηση έκανε ο Πέτρος Πολυχρονίδης, ο οποίος μίλησε για το διαζύγιο του, τον χαμό της αδερφής του, αλλά και τον άνθρωπο στον οποία χρωστά την παρουσίαση του «Τροχού της Τύχης»!

Όπως αποκαλύπτει, για την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού τον πρότεινε ένας τεχνικός:

«Είχαμε συνεργαστεί στα ταξιδιωτικά ρεπορτάζ που κάνω για το ποδόσφαιρο, είπε στους ανθρώπους του καναλιού να ρίξουν μια ματιά σε έναν τύπο στα αθλητικά. Είχαν ήδη γίνει τα δοκιμαστικά των υπόλοιπων υποψηφίων, είδαν και μένα και προφανώς θεώρησαν ότι ο χαρακτήρας μου ήταν κοντά σε αυτό που έψαχναν. Τόσο απλά. Αυτή τη στιγμή χρωστώ ευγνωμοσύνη σε έναν τεχνικό, με τον οποίο μάλιστα δεν είμαι καν κολλητός φίλος. Και όμως μου άλλαξε κυριολεκτικά τη ζωή!»

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στην πρώην σύζυγο και μητέρα των δυο παιδιών του, αναλαμβάνει το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί για το διαζύγιο τους:

«Έχω τεράστια ευθύνη για τις προσωπικές μου σχέσεις και την οικογένεια που έκανα. Πολλές φορές έδωσα αναγκαστικά περισσότερο χρόνο στο επαγγελματικό κομμάτι, γιατί δεν ήξερα αν θα είχα δουλειά την επόμενη».

Ωστόσο όπως λέει οι σχέσεις με την πρώην σύζυγο του είναι άψογες:

«Έχουμε φανταστική σχέση και μάλιστα σε καθημερινή βάση. Όχι τυπική αλλά ουσιαστική, με άξονα το πώς θα γίνουν σωστοί άνθρωποι τα παιδιά μας».

image1 (1).jpg
Τον τελευταίο χρόνο, έχει σχέση με την Κατερίνα, η οποία δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο του θεάματος:

«Καταρχήν η Κατερίνα είναι ένας άνθρωπος που τα πάει εξαιρετικά με τα παιδιά μου και εκείνα την λατρεύουν. Κι αυτό έγινε όχι επειδή της το ζήτησα εγώ αλλά γιατί τα κέρδισε η ίδια!»

Ωστόσο αποκλείει να αποκτήσει και ένα τρίτο παιδί, αφού όπως λέει «δεν υπάρχει καθόλου στο μυαλό μου αυτή τη στιγμή».

Στη συνέχεια αναφέρεται στον θάνατο της αδερφής του η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 33 ετών από ένα εξαιρετικά σπάνιο αυτοάνοσο νόσημα, την υπογαμμασφαιριναιμία:

«Για να καταλάβετε η αδερφή μου δεν πέθανε από το αυτοάνοσο που την ταλαιπωρούσε αλλά από πνευμονικό οίδημα ως συνέπεια ασθενειών που κόλλησε στο νοσοκομείο. Πέθανε επειδή για χρόνια νοσηλευόταν στους ίδιους θαλάμους με φορείς άλλων ασθενειών».

Πως ξεπέρασε τον θάνατο της;

«Έχω τους γονείς μου, που αυτό το πράγμα τους έχει τσακίσει. Και να φανταστείτε ότι είναι νέοι άνθρωποι, ούτε 60 χρονών. Μείναμε πλέον οι τρεις μας με την στενή έννοια της οικογένειας. Αν λυγίσουν όλοι χάνεται το παιχνίδι… Κάποιος πρέπει να μείνει λίγο όρθιος».

Τι δεν θα ξεχάσει ποτέ από την αδερφή του;

«Θυμάμαι έντονα τις τελευταίες μέρες που δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε γιατί της φορούσαν διάφορα μηχανήματα και επικοινωνούσαμε με σημειώματα. Μου έγραφε “μην φέρεις τα παιδιά να με δουν έτσι και στεναχωρηθούν. Θέλω να με θυμούνται και να με αγαπούν όπως ήμουν”. Αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ!»

Τέλος, αποκάλυψε αν μετά τον «Τροχό της Τύχης» έχει αλλάξει το επίπεδο διαβίωσης του:

«Είμαι πάρα πολύ καλά σε σύγκριση με τη ζωή που έκανα πριν. Είμαι απείρως καλύτερα. Δεν έχω σκοπό να πάρω Ferrari. Ένα μεταχειρισμένο Opel έχω και μια μηχανή Rebel του 1985. Άντε να αγοράσω παπούτσια των 60 ευρώ ενώ παλιά έπαιρνα των 40, αλλά μέχρι εκεί. Στη Νίκαια έμενα, στη Νίκαια θα συνεχίσω να μένω και στο δημόσιο σχολείο θα πηγαίνουν τα παιδιά μου. Δεν θα τα στείλω στην Αμερική επειδή βγήκα στην τηλεόραση».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top