Άγριο κράξιμο Λιάγκα στο «Hello»: «Έπεσε η κυκλοφορία και βάλατε ξανά Μενεγάκη στο εξώφυλλο»

Η παρουσιάστρια επέστρεψε στην πρώτη σελίδα του περιοδικού δυο μήνες μετά την μήνυση στην Έλενα Λυμπέρη

Άγριο κράξιμο Λιάγκα στο «Hello»: «Έπεσε η κυκλοφορία και βάλατε ξανά Μενεγάκη στο εξώφυλλο»

​Δεν πέρασαν καλά καλά δυο μήνες από την κόντρα της Ελένης Μενεγάκη με την Έλενα Μακρή Λυμπέρη και το εξώφυλλο του «Hello» φιλοξενεί και πάλι στην πρώτη σελίδα την ξανθιά παρουσιάστρια!

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, η Ελένη Μενεγάκη μετά την άγρια επίθεση που είχε εξαπολύσει εναντίον της η Έλενα Μακρή Λυμπέρη, κατέθεσε αγωγή εναντίον της εκδότριας του περιοδικού «Hello» και του διευθυντή του Άρη Καβατζίκη, ζητώντας τους συνολικά 90.000 ευρώ ισχυριζόμενη ότι το περιοδικό παραβίασε τον χώρο που είχε «κλείσει» για το πάρτι γενεθλίων της κόρης της σε γνωστό ξενοδοχείο στο Κεφαλάρι.

Παράλληλα μιλώντας αποκλειστικά στο star.gr, η Ελένη Μενεγάκη είχε κάνει λόγο για «εκτός oρίων επίθεση» στο πρόσωπο της, προκαλώντας την Έλενα Μακρή Λυμπέρη «να μην δημοσιεύσει ποτέ ξανά φωτογραφία μου, να μην αναφέρει ποτέ ξανά το όνομά μου και εν γένει να μην ξαναασχοληθεί ποτέ κανένα από τα περιοδικά για τα οποία έχει γνώμη ή σχέση με εμένα ή και με οποιοδήποτε μέλος της οικογενείας μου».

Την πρόκληση αποδέχτηκε η εκδότρια του «Hellο», αλλά μόνο για δυο μήνες, καθώς όπως φαίνεται τα νούμερα κυκλοφορίας μετά την... αριστερή στροφή του περιοδικού, πήραν την κατιούσα.

Κάπως έτσι… επέστρεψε η Ελένη Μενεγάκη στο εξώφυλλο του «Hello», με τον Γιώργο Λιάγκα να κράζει τ��ν Άρη Καβατζίκη:

«Μιλάτε τόση ώρα και λέτε μπούρδες. Εδώ η είδηση είναι άλλη για να καταλάβετε τι είμαστε εμείς οι δημοσιογράφοι που μας λέτε αλήτες και ρουφιάνους. Δηλώνει επίσημα ο κύριος Καβατζίκης από αυτή εδώ την εκπομπή, πως δεν ξαναπαίζουμε ποτέ στο εξώφυλλο του Hello την Ελένη Μενεγάκη. Μήνυσε η κυρία Μενεγάκη την κυρία Λυμπέρη και τον κύριο Καβατζίκη. Για μένα η είδηση είναι ότι η κυρία Μενεγάκη ξαναγύρισε στο εξώφυλλο του Hello».

Τι απάντησε ο διευθυντής του «Hello»;

«Η αφορμή για να επανέλθει και να την καλωσορίσουμε είναι διπλή: Πρώτος λόγος που το σκεφτήκαμε, είναι πως η Ελένη βγήκε στην εκπομπή και μίλησε. Την άκουσα με πάρα πολλή προσοχή. Το μήνυμα της ήταν αγάπη μόνο. Και επειδή τα περιοδικά τα φτιάχνουμε για τον κόσμο και ο κόσμος θέλει να μαθαίνει τα νέα της, γι΄αυτό και επανήλθε η Ελένη. Πολύ απλός ο λόγος!»

Αυτό προκάλεσε το νέο ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα ο οποίος του είπε on air σε έντονο ύφος:

«Άντε ρε τώρα! Άντε! Να πείτε την αλήθεια στον κόσμο. Όταν πέφτει η κυκλοφορία βάζετε την Μενεγάκη στο εξώφυλλο! Πείτε την αλήθεια στον κόσμo μωρέ τώρα! Λέτε ψέματα στον κόσμο, δεν αντέχω άλλο πια. Πείτε ψέματα στον κόσμο».

Τέλος, όταν ρώτησαν τον Άρη Καβατζίκη αν όλο αυτό συνέβη προκειμένου η Ελένη Μενεγάκη να αποσύρει την μήνυση, απάντησε:

«Δεν είμαστε καραγκιόζηδες. Ας κάνει ο,τι θέλει η Ελένη με την μήνυση».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top