Η Μαίρη Συνατσάκη απαντά για την… «τρυφερή φιλία» της με ηθοποιό!

«Κάνουμε μαζί περιοδεία, κοιμόμαστε στα ίδια κρεβάτια και αυτό αναπτύσσει μια σχέση»

Η Μαίρη Συνατσάκη απαντά για την… «τρυφερή φιλία» της με ηθοποιό!

​Για την «τρυφερή φιλία» της με τον ηθοποιό Σπύρο Χατζηαγγελάκη μίλησε πρώτη φορά η Μαίρη Συνατσάκη.

Η παρουσιάστρια όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, εθεάθη να διασκεδάζει με τον γοητευτικό ηθοποιό στα μπουζούκια, παρέα με την Κατερίνα Μισιχρόνη και τον Δημήτρη Μοθωναίο.

Όλοι μαζί ανήκουν στην ομάδα «bijoux de kant» και συμπρωταγωνιστούν στην παράσταση «Αχ», όπου και προφανώς ήρθαν πιο «κοντά» μεταξύ τους, κάτι που φαίνεται ιδιαίτερα και στις φωτογραφίες που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας.

130515091553_3285.jpg
Ωστόσο η Μαίρη Συνατσάκη υποστηρίζει πως τα αγγίγματα μεταξύ τους είναι μόνο φιλικά και οφείλονται στην προσπάθεια του Σπύρου Χατζηαγγελάκη να απαλύνει τον πόνο της μετά την σοβαρή πτώση που είχε στα μπουζούκια:

«Ήμουν στο μαγαζί και είχαν βγει οι Μέλισσες. Εγώ ήμουν στα κάγκελα, είχα ανέβει και σε ένα σκαμπουδάκι, κατέβηκε ο Χρήστος Μάστορας να με χαιρετήσει, ήταν πάρα πολύ ενθουσιασμένος και πήγε να με σηκώσει, με έπιασε από τα πόδια για να με βάλει στον ώμο του και εκεί κάπως γλιστρήσαμε και έφυγα με την κεφάλα κάτω. Εδώ είναι το παγάκι που φοράω στο μάγουλο μου και επίσης έχω χτυπήσει τα πλευρά μου».

«Δηλαδή δεν τρέχει τίποτα;Εγώ Μαίρη σε βλέπω πολύ χαρούμενη!» την ρώτησε η Φαίη Σκορδά όλο υπονοούμενο για να εισπράξει την απάντηση:

«Έχω μια τρυφερή φιλία με όλη αυτή την συμμορία να ξέρετε. Κάνουμε περιοδεία όλο αυτό το διάστημα, κοιμόμαστε στα ίδια κρεβάτια, στα ίδια δωμάτια, αυτό το πράγμα αναπτύσσει μια σχέση!»

«Θεωρώ ότι δεν έχει πολύ ξεκάθαρα τα όρια φιλίας με τους άνδρες! Δεν μένω στις φωτογραφίες, αλλά καταλαβαίνω ότι ο ιδανικός σου σύντροφος θα ήθελες να είναι και πολύ καλός σου φίλος» σχολίασε η Φαίη Σκορδά, με την Μαίρη Συνατσάκη να συμφ��νεί.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top