Ένα γαμήλιο ταξίδι και μία σφαίρα «ταράζουν» το «Kuzey Guney»!

Τι θα γίνει σήμερα, στις 08:00, στη σειρά του Star-Πρώτη ανάρτηση: 13/05/2015 00:05

​Εξελίξεις πυροδοτούν το γαμήλιο ταξίδι του Γκιουνέι και της Μπανού και η σφαίρα από το όπλο του Φερχάτ, στο σημερινό, διπλό, επεισόδιο της σειράς «Kuzey Guney», που μεταδίδεται καθημερινά, στις 08:00, από το Star!

Η Μπανού και ο Γκιουνέι ετοιμάζονται να φύγουν ταξίδι του μέλιτος. Η Τζεμρέ δεν έχει ιδέα για όσα έχουν συμβεί εξαιτίας της. Η ίδια ζει τον ερωτικό πόνο: αποφάσισε να ομολογήσει τον έρωτά της στον Κουζέι και μετά την ερωτική εξομολόγηση, έχει κλειστεί τελείως στον εαυτό της. Ο Κουζέι είναι στην έναρξη μιας νέας ζωής μακριά από προβλήματα. Ο Φερχάτ παίζει το πιο επικίνδυνο παιχνίδι της ζωής του και σε αυτό το παιχνίδι δεν υπάρχει νικητής.

Στη συνέχεια, η σφαίρα που βγήκε από το όπλο του Φερχάτ αλλάζει τη ζωή του Κουζέι και ρίχνει οριστικά αυλαία στην παιδική του ηλικία. Ο θάνατος του Αλί τον συγκλονίζει. Ο Κουζέι πλέον μαθαίνει να προστατεύει τους ανθρώπους που αγαπάει και γίνεται πιο στοργικός απέναντι τους. Επίσης, μαθαίνει πολύ καλά την έννοια δυο λέξεων, του θανάτου και της εκδίκησης. Η σφαίρα αυτή δημιουργεί στη ψυχή του ένα μεγάλο τραύμα. Πλέον τίποτα δεν θα είναι όπως παλιά

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top