Η Hλέκτρα Μπαράκος απαντά αν την πήρε ο Ρέμος στο «Voice» λόγω του μπαμπά της

Τι λέει η 31χρονη στο star.gr

Η Hλέκτρα Μπαράκος απαντά αν την πήρε ο Ρέμος στο «Voice» λόγω του μπαμπά της

​Tην απάντησή της σε όσους υποστήριξαν πως ο Αντώνης Ρέμος χρωστούσε χάρη στον πατέρα της και γι’ αυτό την κράτησε στο «The Voice», έδωσε η Ηλέκτρα Μπαράκος.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, στις blind auditions ο coach δεν κατάλαβε ότι η 31χρονη είναι η κόρη του παλιού του κιθαρίστα και δεν έκρυψε την στεναχώρια του, ενώ η Ηλέκτρα μπήκε στην ομάδα της Μελίνας Ασλανίδου. Ωστόσο, ο Αντώνης κατάφερε να… επανορθώσει κατά την διάρκεια των battles, αφού έσωσε την Ηλέκτρα κάνοντας πολλούς να υποθέσουν πως το χρωστούσε στον πατέρα της.

Μιλώντας στο star.gr κατά την διάρκεια του press junket του «Τhe Voice 2», η 31 χρονη παίκτρια έβαλε τα πράγματα στην θέση τους λέγοντας πως: «ο πατέρας μου και ο Αντώνης συνεργάστηκαν πριν πάρα πολλά χρόνια. Είχαν μια καθαρά επαγγελματική φιλία. Αλλά έχουν να βρεθούν εδώ και 14 χρόνια. Αν υπάρχει κάτι, αυτό είναι μια συμπ��θεια προς τον πατέρα μου λόγω αναμνήσεων, ο Αντώνης δεν είχε κανένα χρέος», τόνισε η Ηλέκτρα, η οποία να σημειώσουμε πως έχει σπουδάσει μουσική και κλασικό τραγούδι, είναι κάτοχος bachelor στην όπερα και έχει την δική της σχολή φωνητικής, ενώ με την μπάντα της έχει ανοίξει lives πολλών συγκροτημάτων.

Ρεπορτάζ: Χριστίνα Βεργιώτη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top