Η Πατρίτσια Άμπραχαμς στο star.gr: «O coach πρέπει να κρίνει χωρίς να προσβάλλει»

«Ταράχτηκα με την κριτική της Βανδή αλλά αν γύριζα πίσω τον χρόνο θα την επέλεγα και πάλι!»

Η Πατρίτσια Άμπραχαμς στο star.gr:  «O coach πρέπει να κρίνει χωρίς να προσβάλλει»

Να αφήσει πίσω της το περιστατικό με την Δέσποινα Βανδή και την Angel Καρατσάμη θέλει η Πατρίτσια Άμπραχαμς, καθώς θεωρεί ότι η ανακύκλωση του… μόνο κακό της κάνει πλέον.

Μιλώντας στο star.gr κατά την διάρκεια του press junket, η 42χρονη παίκτρια αποφάσισε να λύσει μια και καλή το θέμα που δημιουργήθηκε στα battles, όπου θυμίζουμε πως η τότε coach της Δέσποινα Βανδή, της είχε πει πως φέρθηκε αντιεπαγγελματικά, πετώντας από τα μέτρα την Angel:“Είναι ένα παιχνίδι. O coach έχει το δικαίωμα να κρίνει χωρίς να προσβάλλει. Ταράχτηκα με την κριτική της Βανδή αλλά επειδή την σέβομαι απόλυτα την άφησα να κάνει την δουλειά της”.

Απαντώντας στην ερώτηση αν αισθάνθηκε άσχημα που το θέμα αναφέρθηκε κατά την διάρκεια του press junket (με την Δέσποινα Βανδή να εκνευρίζεται), η Πατρίτσια Άμπραχαμς τόνισε πως: “Μου προκάλεσε ταραχή γιατί δεν υπάρχει λόγος να το επαναφέρουμε. Λειτουργεί κατά μου να με θυμούνται για κάτι αρνητικό!”

Σήμερα η Πατρίτσια ετοιμάζεται να διαγωνιστεί στα lives με το team της Μελίνας Ασλανίδου η οποία την “έκλεψε” από την Δέσποινα Βανδή. Αν γύριζε τον χρόνο πίσω στα blind auditions, ποια θα επέλεγε;

Θα επέλεγα και πάλι την Δέσποινα Βανδή γιατί σέβομαι την πορεία της. Λατρεύω και την Μελίνα Ασλανίδου, αλλά πιστεύω και στον εαυτό μου!”

Όσο για το πως είναι οι σχέσεις της σήμερα με την Angel Καρατσάμη; “Με την Angel δεν υπάρχει ψυχρότητα” μας είπε, τόνίζοντας πως όταν τύχει να συναντηθούν “τα λένε” και μιλάνε για τα τραγούδια τους.

Ρεπορτάζ: Χριστίνα Βεργιώτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο εκνευρισμός της Βανδή στο press junket του «The Voice 2» με αφορμή την Πατρίτσια Άμπραχαμς

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top