Γιώργος Λιάγκας: Δεν θέλω να έρθει ο Ουγγαρέζος στην παρέα του Πρωινού

Τι λέει για το τηλεοπτικό του μέλλον και τον Μάρκο Σεφερλή

Γιώργος Λιάγκας: Δεν θέλω να έρθει ο Ουγγαρέζος στην παρέα του Πρωινού

Για την... επανασύνδεση της φιλίας του με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο μίλησε για πρώτη φορά ο Γιώργος Λιάγκας μετα τις φωτο που τους απαθανάτισαν μαζί στην παραλία του Αστέρα Βουλιαγμένης.

«Όταν είχε γίνει η όλη παρεξήγηση με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο το είχα πει ξεκάθαρα ότι ήταν θέμα τελείως προσωπικό και όχι επειδή ο Δημήτρης δεν μας ακολούθησε στον Ant1. Και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι ξαναμιλάμε με τον Δημήτρη. Άρα αν υπήρχε το τηλεοπτικό θέμα, δεν θα μιλάγαμε με τον Δημήτρη. Είχαν συμβεί κάποια πράγματα, ίσως κάποιοι λάθος χειρισμοί, δόθηκαν οι εξηγήσεις, όπως έπρεπε να δοθούν και τελείωσε η ιστορία. Όπως τότε δεν είχα πει τι είχε συμβεί, θα ήταν πολύ λάθος και άκομψο εκ μέρους μου να σας πω τι συνέβη τώρα και ξαναμιλήσαμε» ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος μάλιστα απάντησε αν θα συνεργαζόταν ξανά με τον φίλο του στο "Πρωινό"

«Θεωρώ πως όχι και θα σας εξηγήσω γιατί! Γιατί θεωρώ όταν κάτι τηλεοπτικά σπάει για κάποιος λόγους, θα ήταν λάθος να ενωθεί στην πορεία. Θα ήταν ένα πισωγύρισμα και για μένα και για τον Δημήτρη. Νομίζω ότι ο Δημήτρης έχει ανοίξει τα φτερά του, κάνει δική του εκπομπή, έχει καταθέσει μια δικιά του πρόταση.»

Την ίδια ώρα μίλησε και για το μέλλον του Πρωινού στον ΑΝΤ1 αλλά και για τα λάθη που έκανε στο ξεκίνημα της σεζόν έχοντας απέναντι τον Μάρκο Σεφερλή.

O παρουσιαστής, αναφερόμενος στο συμβόλαιο του με το κανάλι, εξήγησε πως είναι “μονομερές” πράγμα που σημαίνει πως "αν το αποφασίσει ο Ant1 θα κάνουμε το πρωινό”.

Ωστόσο αν και όπως είπε στη�� ελληνική τηλεόραση δεν υπάρχει άλλη πρωινή εκπομπή που να έχει καταφέρει να είναι πρώτη για πέντε χρόνια, αυτό δεν σημαίνει πως το πρωινό θα είναι για πάντα στον αέρα: “Του χρόνου θα είναι η 6η χρονιά του πρωινού και λέμε να είναι η τελευταία” δήλωσε ο Γιώργος Λιάγκας, εξηγώντας πως “το πρωινό είναι πολύ ψυχοφθόρο.Το Voice είναι έτοιμο και δεν έχω άγχος. Το πρωινό όμως είναι προσωποπαγές”.

Γι΄αυτό και έκανε την αυτοκριτική του, αναγνωρίζοντας πως ήταν λάθος του στην αρχή της σεζόν να μπει στην λογική… Σεφερλή:

“Φέτος ξεκίνησε η εκπομπή και απέναντι ήταν ένα τελείως διαφορετικό πρωινό με τεράστια ορμή. Ο κόσμος θα πάει στο καινούργιο concept. Μπήκα σε κακή λογική ότι έπρεπε ν΄αλλάξω. Μ@λ@κία το να παίζω σκετσάκια. Αποφάσισα να κάνω καλά αυτό που ξέρω να κάνω…Ψυχαγωγία! Μια χαρά πήγε το πρωινό του Σεφερλή. Από μένα περίμεναν κάτι πιο αιχμηρό, από τον Σεφερλή να γελάσουν. Πολλές φορές τα αστεία του Μάρκου αντιπροσωπεύουν και εμένα που έχει τύχει να δω μια παράσταση του από την τηλεόραση”.

Ρεπορτάζ: Χριστίνα Βεργιώτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι αποκαλύψεις του Ουγγαρέζου για τη συνάντησή του με τον Λιάγκα και τα «καρφιά» του Σεφερλή

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top