Στέλιος Χανταμπάκης και Γιώργος Μανίκας: Είπαν ο ένας τα συν και τα πλην του άλλου

Τι δήλωσαν για την Τατιάνα Στεφανίδου, την Μαρία Μπακοδήμου και τον Φώτη Σεργουλόπουλο

Στέλιος Χανταμπάκης και Γιώργος Μανίκας: Είπαν ο ένας τα συν και τα πλην του άλλου

​Είναι τα αγόρια που φέτος έχουν κλέψει τις εντυπώσεις! Ο λόγος για τον Γιώργο Μανίκα, συνεργάτη της Τατιάνας Στεφανίδου και τον Στέλιο Χανταμπάκη, συνεργάτη του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου.

Οι δύο άντρες είναι πολύ καλοί φίλοι και δεν το κρύβουν : «τα παιδιά μας είναι φίλοι, οι γυναίκες μας επίσης αλλά και εμείς έχουμε έρθει πολύ κοντά» είπε ο Στέλιος Χανταμπάκης, ενώ έκανε αποκαλύψεις για τον χαρακτήρα του Γιώργου Μανίκα: «είναι τίμιο παιδί, είναι καλός φίλος όμως αν “κλειδώσει” το μυαλό του, δεν μπορείς με τίποτα να του βάλεις μυαλό».

Και ο Γιώργος όμως αποκάλυψε τα συν και τα πλην του Στέλιου: «όταν βάλει κάτι στόχο, δεν υπάρχει περίπτωση να μην το πετύχει, δουλεύει πάρα πολύ και είναι ο άνθρωπος με τον οποίο μιλάω με τα μάτια».

Τι λένε όμως για τους παρουσιαστές με τους οποίους συνεργάζονται(Τατιάνα Στεφανίδου, Φώτη, Σεργουλόπουλο, Μαρία Μπακοδήμου);

Ο Γιώργος Μανίκας(συνεργάζεται με την Τατιάνα Στεφανίδου) δήλωσε χαρακτηριστικά: «δεν την ήξερα από παλιά. Όταν όμως έχεις μία εκπομπή και η ευθύνη είναι πάνω σου λογικά είσαι αυστηρός. Αυτό δεν το έχω δει όμως στην Τατιάνα. Και εμείς που κάνουμε λάθη αντί να είναι αυστηρή μαζί μας λέει “εντάξει παιδιά δεν πειράζει, την επόμενη φορά θα το κάνετε καλύτερα” , για κάποιον που ξεκινάει τώρα είναι πολύ σημαντικό να έχει δίπλα του έναν άνθρωπο που δεν θα του πει κάτι άσχημο, το οποίο θα έχει ως αποτέλεσμα να τον πάει πίσω, να τον αποπροσανατολίσει».

Και ο Στέλιος Χανταμπάκης όμως είπε τα καλύτερα για τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Μαρία Μπακοδήμου: «είναι μία εξαιρετική παρέα, είναι φίλοι μεταξύ τους. Η φιλία που έχουν βγαίνει και σε μένα. Με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή που βρέθηκα μαζί τους και μου φέρθηκαν με τον καλύτερο τρόπο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top