Η Ελένη Μενεγάκη εξομολογήθηκε το ατύχημα που είχε πριν λίγα χρόνια

Βρέθηκε στο νοσοκομείο εξαιτίας μίας... πετονιάς

Η Ελένη Μενεγάκη εξομολογήθηκε το ατύχημα που είχε πριν λίγα χρόνια

Το καλοκαίρι που ανέμελη ξεκίνησε να πάει στην παραλία και κατέληξε στο νοσοκομείο να κάνει ράμματα, θυμήθηκε η Ελένη Μενεγάκη, η οποία, όπως σας ενημερώσαμε, επέστρεψε σήμερα στην εκπομπή της!

Η παρουσιάστρια είχε πάει με το γιο της στη θάλασσα. Όλα κυλούσαν ρολόι μέχρι τη στιγμή που ο Άγγελος πέταξε μία πετονιά και πήγε να χαζέψει με τη μάσκα του στο βυθό της θάλασσας. Η Ελένη θέλησε να πάει να μαζέψει την πετονιά και εκεί ξεκίνησε η περιπέτειά της.

«Πάω να μαζέψω την πετονιά στην ερημική παραλία για να φύγουμε. Και όπως τράβαγα την πετονιά με την ησυχία μου, έρχεται με το βαρίδι που ήταν τόσο(εννοεί πολύ βαρύ)... μου πέφτει και έρχεται και μπαίνει μέσα αυτό στο δάχτυλο. Μεταφέρθηκα στο νησί με το αγκίστρι στο δάχτυλο, είχε μπει μέσα όλο και δεν έβγαινε, δεν το έβλεπα» αποκάλυψε η παρουσιάστρια γ��λώντας.

Όπως ανέφερε αργότερα, όταν την είδαν οι γιατροί δεν εξεπλάγησαν αφού αυτά τα ατυχήματα δεν σπανίζουν στα νησιά: «μου είπαν μάλιστα πως κάποιοι δεν πάνε καν στο νοσοκομείο αλλά το βγάζουν μόνοι τους» δήλωσε, ενώ πρόσθεσε πως μετά από αυτό πήρε το φουσκωτό της και έφυγε από το νησί : «και ήμουν στο φουσκωτό με το χέρι έτσι... Όλα τα ατυχήματα σ' αυτό το φουσκωτό μου συμβαίνουν, τι ράμματα στο κεφάλι, το αγκίστρι στο χέρι... και ο Αγγελάκος μου να κλαίει».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top