Από 4 γίνονται 2 οι «Γυναίκες»: ΤΕΛΟΣ απ'την εκπομπή Έλενα Παπαβασιλείου και Σοφία Βογιατζάκη

Παραμένουν Καμπούρη-Δούνια! Αναλυτικό ρεπορτάζ

Από 4 γίνονται 2 οι «Γυναίκες»: ΤΕΛΟΣ απ

Από τέσσερις γίνονται... δύο οι "Γυναίκες" της ομώνυμης εκπομπής του "E", καθώς η Έλενα Παπαβασιλείου και η Σοφία Βογιατζάκη δεν θα συμπαρουσιάζουν πλέον με την Δέσποινα Καμπούρη και την Νόνη Δούνια, το συγκεκριμένο concept.

Όπως αναφέρει και το δελτίο τύπου του σταθμού, οι δύο παρουσιάστριες δεν ανήκουν από σήμερα στην ομάδα της εκπομπής, και το τιμόνι της εκπομπής αναλαμβάνουν πλέον η Δέσποινα Καμπούρη και η Νόνη Δούνια, καθώς οι υπεύθυνοι θέλουν να αλλάξουν το κόνσεπτ, παρουσιάζοντας κυρίως κοινωνικά και όχι τόσο lifestyle θέματα.

«Εξειδικευμένοι επιστήμονες αναλαμβάνουν με μόνιμες στήλες να μας ενημερώνουν για θέματα ψυχολογίας, ιατρικής και όχι μόνο, ενώ στο πλαίσιο αυτής της ανανέωσης ενισχύεται και η δημοσιογραφική της ομάδα. Η Νόνη Δούνια και η Δέσποινα Καμπούρη αναλαμβάνουν πλέον το τιμόνι της εκπομπής» αναφέρει το δελτίο τύπου, με τον σταθμό να ευχαριστεί τις κυρίες Παπαβασιλείου και Βογιατζάκη για την έως τώρα καλή συνεργασία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, «η Σοφία θα αφιερώσει τον ήδη πιεσμένο χρόνο της στη μεγάλη της αγάπη το θέατρο, αφού οι πρόβες για τη νέα παράσταση το "Τσακ μπαμ" έχουν ενταθεί, ενώ η Έλενα παραμένει σε επαφή με το σταθμό για την υλοποίηση της πρότασης της για μια νέα εκπομπή».

Υπενθυμίζεται πάντως, ότι πριν λίγες ημέρες, η Δέσποινα Καμπούρη και η Έλενα Παπαβασιλείου «ξεκατινιάστηκαν» on air, με αφορμή την συνέντευξη της Ραχήλ Μακρή σε lifestyle περιοδικό!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top