Η Δούκισσα Νομικού απαντά αν θα ανέβει τελικά τα σκαλιά της εκκλησίας

ΔΕΙΤΕ τι είπε για τη σχέση της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη

Η Δούκισσα Νομικού απαντά αν θα ανέβει τελικά τα σκαλιά της εκκλησίας

​Στα δημοσιεύματα που τη θέλουν να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη, στο πρόσωπο του οποίου έχει βρει όλα όσα έψαχνε, απάντησε η Δούκισσα Νομικού σε πρόσφατη συνέντευξή της.

«Αυτά τώρα παιδιά, σηκώνω τα χέρια ψηλά, ο χρόνος θα το δείξει» είπε, ενώ παραδέχτηκε πως ο σύντροφός της με τον οποίο είναι μαζί εφτά μήνες την έχει κάνει πολύ ευτυχισμένη: «λίγο πολύ το βλέπετε και το ξέρετε πως διανύω μία πολύ καλή περίοδο της ζωής μου» ανέφερε χαρακτηριστικά.

δουκισα.jpg

Όχι μόνο για τα αισθηματικά της αλλά και για τα επαγγελματικά της μίλησε η παρουσίαστρια!

«Είναι πολύ νωρίς για να σου πω τι θα γίνει την επόμενη σεζόν. Τα πράγματα είναι πολύ ρευστά όπως ξέρετε όμως από εκεί και πέρα με τον ΑΝΤ1 έχω μία πολύ καλή σχέση, είμαστε ευχαριστημένοι, θέλω να πιστεύω, όλοι, οπότε ελπίζω πως θα πάνε όλα καλά» ξεκαθάρισε η Δούκισσα Νομικού.

Παράλληλα η ίδια αποκάλυψε πως δεν είναι πάντα γελαστή και χαρούμενη όπως όλοι νομίζουν, όμως προτιμά να μοιράζεται με τον κόσμο μόνο τις ευτυχισμένες στιγμές της και όχι τις μίζερες: «είμαι πολλά πράγματα που ο κόσμος ξέρει και άλλα που δεν γνωρίζει».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top