Με… Πάριο, κλάματα, λουλούδια και καναπέ “αλά Μενεγάκη” έκανε πρεμιέρα η Μπεκατώρου-BINTEO

Πρεμιέρα με άγχος και πολλή χαρά για το "Πρωινό Σου-Κου"

Με… Πάριο, κλάματα, λουλούδια και καναπέ “αλά Μενεγάκη” έκανε πρεμιέρα η Μπεκατώρου-BINTEO

​Μετά από αρκετά χρόνια απουσίας, η Μαρία Μπεκατώρου επέστρεψε σήμερα στην πρωινή ζώνη!

Με ένα πλατό που θυμίζει κάτι από παλιό "πρωινό καφέ" και … "Καρντάσιανς", υπό τους ήχους του Γιάννη Πάριου, η νέα της εκπομπή «Πρωινό Σου Κου» του ΑΝΤ1 έκανε πρεμιέρα!

Η παρουσιάστρια φορώντας ένα πράσινο-λευκό καρό φόρεμα που τόνιζε την μέση της, με ίσια μαλλιά, χωρίς μπούκλες και απαλό μακιγιάζ, αγχωμένη αλλά ιδιαίτερα χαρούμενη και ενθουσιασμένη καλημέρισε τους τηλεθεατές!

«Σας αγαπώ, τρέμω… καλημέρα… Είμαι ευτυχισμένη, είμαι ενθουσιασμένη!». Ήταν οι πρώτες κουβέντες της Μαρίας Μπεκατώρου.

Η γνωστή παρουσιάστρια, αφού δέχτηκε μπουκέτα με λουλούδια από ανθρώπους του καναλιού και έστειλε τα ευχαριστήρια της σε όσους την πίστεψαν και της έδωσαν αυτήν την ευκαιρία, παρουσίασε στο κοινό, τους συνεργάτες που θα είναι δίπλα της στο νέο αυτό εγχείρημα της

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο Γιώργος Δάσκαλος, η Ελισάβετ Κυρίτση, ο Φραν και η Άννα Ζηρδέλη θα κάθονται στον καναπέ της Μαρίας Μπεκατώρου, (που θυμίζει έντονα αυτόν της Ελένης Μενεγάκη,) φιλοδοξώντας να αλλάξουν τα 'Σου Κου" μας!

menegaki.jpg

Στα πρώτα λεπτά της εκπομπής, μια έκπληξη, που έκαναν οι Κεφαλλονίτες στην συμπατριώτισσα τους Μαρία Μπεκατώρου, με παραδοσιακές καντάδες συγκίνησε την παρουσιάστρια, η οποία δεν σταματούσε να κλαίει, να τραγουδά και να χαμογελά!

klama.jpgmary.jpg

ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top