Κωστόπουλος: «βαρέθηκα να γίνομαι ο αποδέκτης της λάσπης του κάθε πικραμένου»

Τι απαντά στο δημοσίευμα που τον εμπλέκει στην οικονομική κρίση

Δια τις δικαστικής οδού απαντά ο Πέτρος Κωστόπουλος σε δημοσίευμα το οποίο τον περιλαμβάνει στη λίστα των 12 ανθρώπων που ευθύνονται για την κρίση στην Ελλάδα!

«Έχω μάθει στην ζωή μου, όταν δέχομαι επιθέσεις και λάσπη, να απαντάω μόνος μου με το χέρι μου. Γραπτώς εννοώ. Στην περίπτωση, όμως, αυτής της αψυχολόγητης και αλήτικης επίθεσης που δέχτηκα από το κείμενο του κυρίου Ντέιμιαν Μακ Κον Ούλαντ στο politico.eu αποφάσισα να απαντήσω μέσω της δικαιοσύνης», αναφέρει ο κ. Κωστόπουλος σε κείμενό του στην ιστοσελίδα toratora.

Τονίζοντας ότι έχει ήδη αναθέσει στον δικηγόρο Θέμη Σοφό να κινήσει της σχετικές νομικές διαδικασίες, ο εκδότης καταλήγει: «βαρέθηκα να γίνομαι ο σάκος του μποξ, ο αποδέκτης της λάσπης του κάθε πικραμένου, άσχετου και αλήτη. Το σύνολο του κειμένου είναι απαράδεκτο, αλλά ο δικός μου συσχετισμός με πολιτικούς δικτάτορες και απατεώνες, ξεπερνάει τα εσκαμμένα. Αύριο θα απαντήσω και γραπτώς για την υπέροχη αυτή συγγραφική φυσιογνωμία. Απλά, επισημαίνω στο συγκεκριμένο άνθρωπο ότι η στοχοποίηση ανθρώπων και μάλιστα με ψεύδη -ποτέ δεν έχω γράψει τέτοια κείμενα όπως αυτά που αναφέρει- είναι εγκληματική πράξη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top