Η απάντηση του Ant1 για την «μαϊμού» ψυχίατρο που μίλησε για την Άννυ

Eξέδωσε ανακοίνωση το κανάλι του Αμαρουσίου

Η απάντηση του Ant1 για την «μαϊμού» ψυχίατρο που μίλησε για την Άννυ

Εκτός από το Mega και ο Ant1 εξέδωσε ανακοίνωση για την ψυχίατρο που εμφανίστηκε ως συνεργάτης του ΟΚΑΝΑ στην πρωινή ενημερωτική του εκπομπή.

Όπως σας γράψαμε από το star.gr, η υποτιθέμενη ψυχίατρος, ονόματι Μαρία Καλογεροπούλου, εμφανίστηκε το πρωί της Τετάρτης και στο Mega και τον ΑΝΤ1, υποστηρίζοντας ότι εργαζόταν στον ΟΚΑΝΑ και είχε ζητήσει να αφαιρεθεί η επιμέλεια της μικρής Άννυ από τους γονείς της. Το star.gr επικοινώνησε αμέσως με τον ΟΚΑΝΑ, που διέψευσε κατηγορηματικά ότι η εν λόγω γυναίκα εργάστηκε για το ίδρυμα, ενώ το όνομα της δεν υπάρχει καν στους Ιατρικούς Συλλόγους Αθήνας ή Πειραιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η συγκεκριμένη γυναίκα, η οποία είχε εμφανιστεί προηγουμένως και σε άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς, είχε θέσει υπόψη του ANTENNA τα στοιχεία της και τα τηλέφωνά της. Μιλώντας ζωντανά, στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, επανέλαβε ανυπόστατες – όπως απεδείχθη εκ των υστέρων – καταγγελίες για την υπόθεση του παιδοκτόνου. Οι καταγγελίες αναμεταδόθηκαν άμεσα, από το σύνολο των διαδικτυακών μέσων ενημέρωσης.

Αμέσως, οι δημοσιογράφοι του ANTENNA έσπευσαν, να ερευνήσουν ενδελεχώς τις καταγγελίες, επικοινωνώντας, τόσο με τις αρμόδιες δικαστικές αρχές, όσο και με τον ΟΚΑΝΑ.

Όπως προέκυψε από την άμεση έρευνα, η συγκεκριμένη γυναίκα δεν έχει καμία σχέση με τον ΟΚΑΝΑ – όπως δήλωσαν οι υπεύθυνοι του οργανισμού στον ANTENNA- ούτε είχε γνωστοποιήσει τις καταγγελίες, στις οποίες προέβη, στον αρμόδιο εισαγγελέα.

O ANTENNA έσπευσε πριν ολοκληρ��θεί η πρωινή εκπομπή, να ενημερώσει, την κοινή γνώμη για το ανυπόστατο των καταγγελιών και να ζητήσει συγγνώμη για την αναμετάδοσή τους.

Η Διεύθυνση Ειδήσεων & Ενημέρωσης του ANTENNA, κατόπιν όλων αυτών εκφράζει τη λύπη της για το γεγονός ότι μια γυναίκα, θέλησε να χρησιμοποιήσει και να εξαπατήσει τον σταθμό μας, αλλά και άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς με τέτοιο τρόπο, για μια υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, παίζοντας με την μνήμη της 4χρονης για να κερδίσει λίγα λεπτά δημοσιότητας.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top