Δικαιώθηκε η «10η εντολή» και ο Κοκκινόπουλος για την υπόθεση της Σαντορίνης

«Είπαν πως αυτό που κάνουμε είναι έργο τέχνης» δήλωσε ο σκηνοθέτης

Τέλος έλαβε η δικαστική διαμάχη που είχε ξεσπάσει πριν λίγο καιρό, όταν η οικογένεια της δασκάλας από τη Σαντορίνη που αποκεφαλίστηκε από τον ίδιο της το σύζυγο έκανε ασφαλιστικά μέτρα στον Πάνο Κοκκινόπουλο, προκειμένου να μην προβληθεί επεισόδιο της "10ης εντολής".

Συγκεκριμένα, η οικογένεια είχε κατηγορήσει τον σκηνοθέτη πως δεν έχει κανένα δικαίωμα να μεταφέρει την ιστορία της δασκάλας στη μικρή οθόνη χωρίς να έχει πάρει την άδειά τους με τη θεία της κοπέλας να ξεσπάει στην εκπομπή «Mία» και τον σκηνοθέτη να ισχυρίζεται πως το επεισόδιο της «10η εντολής» δεν έχει σχέση με το έγκλημα της Σαντορίνης:«δεν έχει σχέση με την ιστορία της Σαντορίνης.Κάνουμε ένα επεισόδιο το οποίο είναι βασισμένο σε δύο πράγματα: σε μία ιστορία που έγινε στην Ιρλανδία πέρυσι, και ταυτόχρονα σε μυθιστόρημα που λέγεται “συλλέκτης”.Το μυθιστόρημα αυτό αναφέρεται σ' έναν παρανοϊκό ο οποίος συλλέγει κομμάτια γυναικών για να φτιάξει την ιδανική γυναίκα γι ‘ αυτόν, και μέσα στα κομμάτια είναι και ένα κεφάλι» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο σκηνοθέτης.

Η απόφαση του δικαστηρίου βγήκε με τον Πάνο Κοκκινόπουλο να δικαιώνεται: «τελευταία μας είχαν κάνει ασφαλιστικά μέτρα, οι συγγενείς της κοπέλας από τη Σαντορίνη, και βγήκε η απόφαση του δικαστηρίου που μας δικαιώνει απόλυτα. Η απόφαση λέει ότι αυτό που κάνουμε είναι ένα έργο τέχνης, ότι ο δημιουργός έχει το δικαίωμα να παίρνει μια ιστορία που είναι διάσημη και να την παραλάσσει όπως θέλει αυτός και νομίζω ότι είναι πολύ καλό ως δεδικασμένο», είπε ο σκηνοθέτης.

Το επεισόδιο το οποίο και είχε ετοιμάσει ο σκηνοθέτης και οι ηθοποιοί του θα προβληθεί κανονικά στους δέκτες μας τις επόμενες ημέρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top