Ναταλία Γερμανού: «ο πατέρας μου πριν το ζόρι σφίξει έστριβε στη γωνία»

«Για τρεις ολόκληρες εβδομάδες δεν μου μίλαγε. Δεν μίλαγε στο σπλάχνο του»

​Για τον πατέρα της Φρέντυ Γερμανό και για τα ελαττώματα που έχει κληρονομήσει από αυτόν μίλησε σε συνέντευξή της η Ναταλία Γερμανού!

«Ο πατέρας μου είχε αρκετά ελαττώματα. Πρόσφατα είχα βρεθεί με τη μάνα μου και της έλεγα διάφορα πράγματα “μαμά συμβαίνουν αυτά και έγινε αυτό και αυτό” και είχε πιάσει το κεφάλι της με τα χέρια της και μου έλεγε χριστέ μου έχεις πάρει όλα τα ελαττώματα του πατέρα σου. Μου το είπε με απόγνωση αλλά και με γλυκύτητα. Κοίταξε να δεις ο μπαμπάς μου είχε πάρα πολλά προτερήματα, είχε όμως και κάποια ελαττώματα, τα οποία και μου κληροδότησε» αποκάλυψε η παρουσιάστρια.

Η Ναταλία Γερμανού εξομολογήθηκε πως ο πατέρας της ήταν ένας άνθρωπος που φοβόταν τις ευθύνες: «ήταν ο άνθρωπος που δεν ήθελε ευθύνες. Δεν ήταν πολύ για τα ζόρια. Όταν έβλεπε ότι τα πράγματα σφίγγουν έφευγε. Πριν το ζόρι δηλαδή σφίξει έστριβε στη γωνία. Ήταν για τις χαρές. Για τα χαρούμενα πράγματα και τα ωραία» είπε και πρόσθεσε: «είχε την ανάγκη να του δείχνεις αφοσίωση».

Η ίδια μάλιστα αποκάλυψε πως μία περίοδο ο πατέρας της δεν της μιλούσε.

«Είχε κάνει μία παρουσίαση βιβλίου και για κάποιο λόγο που δε θυμάμαι δεν μπόρεσα να πάω. Ε έκανε να μου μιλήσει τρεις εβδομάδες. Μου κρατούσε μούτρα. Τον έπαιρνα τηλέφωνο, του άφηνα μηνύματα στον τηλεφωνητή και δε μου μιλούσε. Τρεις εβδομάδες κρατούσε μούτρα στο σπλάχνο του».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top