Πρωταγωνιστής γνωστής σειράς: «έπεσα σε γκ��εμό, έκανα 120 τούμπες»

Πότε έφτασε κοντά στον θάνατο και η θαυμάστρια που τον φόβησε

Πρωταγωνιστής γνωστής σειράς: «έπεσα σε γκρεμό, έκανα 120 τούμπες»

​Τη στιγμή που φοβήθηκε μία… θαυμάστριά του, αλλά και τις φορές που έφτασε κοντά στον θάνατο, εξομολογείται ο Νίκος Βερλέκης, ο ηθοποιός που αυτή τη στιγμή πρωταγωνιστεί στο «Μπρούσκο».

«Ήρθα δύο φορές αντιμέτωπος με τον θάνατο! Τη μία ήταν σε ένα τροχαίο. Αισθάνθηκα ότι ήταν οι τελευταίες μου στιγμές. Πέρασε η ζωή μου σαν κινηματογραφική ταινία σε μισό δευτερόλεπτο. Ήταν σαν ντοκιμαντέρ. Πολύ σοκαριστικό. Πρόκειται για ένα συναίσθημα που δεν μπορεί κανείς να περιγράψει», αναφέρει, στο περιοδικό «You», ο ηθοποιός.

Αποκαλύπτοντας πότε κινδύνευσε η ζωή του σε γύρισμα, ο Νίκος Βερλέκης περιγράφει: «όταν έκανα τον "Πατούχα", κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος από το γύρισμα, ανέβηκα σε ένα άλογο να κάνω ιππασία. Κάποια στιγμή αντί να πάει δεξιά που το οδηγούσα, γιατί ήμουν χωρίς χαλινάρια, πήγε αριστερά και ξαφνικά παραπάτησε. Έπεσα σε έναν γκρεμό, έκανα 120 τούμπες! Νόμιζα πως έχω τελειώσει, με έπιασε φοβερή ζαλάδα. Μόνος μου, με τα αίματα, ανέβηκα πάνω, πήγα στο νοσοκομείο και τελικά την γλίτωσα με μερικούς μώλωπες».

Όσο για την θαυμάστρια που φοβήθηκε;
«Υπήρχε μια γυναίκα που βρισκόταν μπροστά μου παντού. Προσπαθούσα να της εξηγήσω πως δεν γίνεται να συνεχιστεί όλο αυτό και έλεγα διάφορες δικαιολογίες. Τελικά την απέφυγα χαλαρά και ωραία χωρίς να την πληγώσω!», αναφέρει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top