Ρατσιστικό επεισόδιο με παρουσιάστρ��α και δίδυμες αδερφές!

Έντονες αντιδράσεις από τηλεθεατές για τα σχόλια που ακούστηκαν

Ρατσιστικό επεισόδιο με παρουσιάστρια και δίδυμες αδερφές!

Τους ασκούς του Αιόλου άνοιξε μία από τις πιο γνωστές παρουσιάστριες της Αυστραλίας καθώς ένα σχόλιό της για δίδυμες αδερφές που ήταν καλεσμένες στην εκπομπή της θεωρήθηκε… ρατσιστικό!

Όλα άρχισαν πριν από περίπου ένα μήνα, όταν η Σαμάνθα Άρμιτατζ του «Channel 7» είχε καλεσμένες τις Λούσι και Μαρία Άιμερ, οι οποίες είναι μεν δίδυμες, αλλά όχι πανομοιότυπες. Η Μαρία γεννήθηκε με πολύ σκούρο δέρμα και κατσαρά μαλλιά, αφού κληρονόμησε τα χαρακτηριστικά της μητέρας της που έχει καταγωγή από την Τζαμάικα, ενώ η Λούσι έχει ξανθά μαλλιά και λευκό δέρμα, όπως ο πατέρας της.

Η παρουσιάστρια προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων από τηλεθεατές όταν άρχισε να… παινεύει το λευκό δέρμα της Λούσι, ενώ συγκεντρώθηκαν χιλιάδες υπογραφές σε διαδικτυακό ψήφισμα εναντίον της!

Βλέποντας την κατακραυγή, τόσο η Άρμιτατζ, όσο και ο παραγωγός της εκπομπής, ζήτησαν σήμερα συγγνώμη. «Θα ένιωθα άβολα αν κάποιος θεωρεί ότι πιστεύω ή μπορώ να πω κάτι ρατσιστικό. Δεν είναι στη φύση μου! Σε όποιον μπορεί να προσέβαλα, ζητάω συγγνώμη», ανέφερε η παρουσιάστρια.

Από την πλευρά τους, πάντως, με αναρτήσεις τους στο Facebook, οι δύο αδερφές ξεκαθάρισαν ότι δεν προσβλήθηκαν από τα σχόλια της παρουσιάστριας.

Δείτε στο βίντεο το επίμαχο περιστατικό

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top