Έβαλε on air τα κλάματα για το AIDS ο Τάσος Θεοδωρόπουλος!

«Λύγισε» ο δημοσιογράφος στέλνοντας το μήνυμά του για την ασθένεια

Έβαλε on air τα κλάματα για το AIDS ο Τάσος Θεοδωρόπουλος!

​Με δάκρυα στα μάτια μίλησε ο δημοσιογράφος Τάσος Θεοδωρόπουλος στην εκπομπή «Μία» για την «μάχη» που δίνει με το AIDS, στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα, τόσο σε ασθενείς όπως εκείνος, όσο και σε όλους μας!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε προ ημερών μέσω του Facebook ότι εδώ και 11 χρόνια είναι οροθετικός, ενώ σε συνέντευξή του παραδέχθηκε πως έκανε σεξ χωρίς προφύλαξη αν και γνώριζε ότι ο άνθρωπός του είχε τον HIV. Καλεσμένος στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στο Star, ο Τάσος, αλλά και ειδικοί, μίλησαν για το AIDS, τον τρόπο με τον οποίο η οικογένεια και η κοινωνία πρέπει να αντιμετωπίζουν τους ασθενείς, αλλά και το πόσο έχει προχωρήσει η επιστήμη στην καταπολέμησή του.

«Σήμερα το HIV δεν είναι ιάσιμο, αλλά θεωρείται μια χρόνια, μη θανατηφόρα ασθένεια», επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ο Τάσος, ενώ, μιλώντας για το πώς έχει αλλάξει η ζωή του, ανέφερε: «στη φάση που είμαι πρακτικά είναι αδύνατο να μεταδώσω τον ιό, αλλά είναι δύσκολο. Έχω αισθανθεί την ανάγκη να ερωτευτώ και να συνυπάρξω. Η ηθική λέει ότι όταν φτάσεις εκεί θα πρέπει να το αποκαλύψεις. Εκεί έχω κολώσει. Έχω, όμως, ένα παράδειγμα ενός πολύ αγαπημένου ζευγαριού που είναι δέκα χρόνια μαζί, όπου ο ένας είναι οροθετικός και ο άλλος όχι. Ε λοιπόν, ο μη οροθετικός, όταν βγήκαν τα αποτελέσματα του οροθετικού, του είπε απλά: “σ' αγαπάω”! Κι αυτό είναι πολύ όμορφο».

«Δεν έκανα τίποτα! Το μόνο που θέλω να ξέρω, όποτε είνα�� να φύγω από την ζωή, ελπίζω να είναι πάρα πολύ αργά, είναι ότι με την παρουσία μου μπόρεσα να κάνω καλό έστω και σε έναν άνθρωπο. Να τον απεγκλωβίσω, να τον βοηθήσω και να μοιραστώ, ακόμα κι αν δεν τον δω ποτέ, το χαμόγελό του!», είπε ο δημοσιογράφος κλαίγοντας και συνέχισε: «αυτά τα δάκρυα δεν είναι πόνου, είναι χαράς γιατί πιστεύω σε μια ζωή χαρούμενων ανθρώπων»!

Δείτε στο βίντεο την συγκίνηση και το μήνυμα του δημοσιογράφου!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top