Μιχάλης Κουϊνέλης: «είμαι μπερδεμένος για το αν θα μείνω στο “The Voice”»

Τι λέει για το ενδεχόμενο να είναι ο φετινός νικητής

​Μπορεί πολλοί να θεωρούν πως ο Μιχάλης Κουϊνέλης έχει την πιο ισχυρή ομάδα στο φετινο «The Voice» και συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες για τη νίκη, ο ίδιος, όμως, ισχυρίζεται πως η «κούπα» δεν τον ενδιαφέρει, ενώ μιλά και για το ενδεχόμενο να παραμείνει coach αν συνεχιστεί το talent show.

«Δεν με ενδιαφέρει και τόσο η “κούπα”. Ποτέ δεν ήμουν άνθρωπος των τροπαίων, αλλά της ουσίας. Αν με ενδιέφερε η «κούπα», πέρσι δεν θα κρατούσα την Αρετή, αλλά τον Γιούρι, που ήξερα ότι η Κύπρος θα τον στήριζε πολύ. Θα είχα πολλές ελπίδες να κερδίσω. Αλλά δεν λειτουργώ ποτέ στρατηγικά, όσο συναισθηματικά. Δεν σκέφτηκα το τρόπαιο εκείνη τη στιγμή. Ένιωσα ότι έπρεπε να δώσω την ψήφο εμπιστοσύνης μου στην Α��ετή. Αυτό με διέταξε η καρδιά μου», λέει ο τραγουδιστής.

Όσο για το μέλλον του σε περίπτωση που συνεχιστεί το «The Voice»;
«Είμαι μπερδεμένος… Από τη μια μου αρέσει πάρα πολύ αυτή η διαδικασία, που έχω να ασχοληθώ με τόσο νέα παιδιά, που γίνομαι «κομμάτι» από το όνειρό τους και προσπαθώ, όσο και όπως μπορώ, γιατί δεν εξαρτώνται όλα μόνο από μένα, να τους πάω έστω και ένα βήμα παρακάτω… Από την άλλη τα τραγούδια μου τα γράφω μόνος μου, αν δεν το κάνω δεν θα το κάνει κανένας άλλος για μένα. Η δουλειά μου δεν είναι μόνο ερμηνευτική. Και η έμπνευση, αλλά και η όλη η φάση για να γράψεις ένα κομμάτι, δεν ευνοούνται έχοντας τόσες πολλές υποχρεώσεις. Κακά τα ψέματα, με το παιχνίδι έχουμε πολλά γυρίσματα, πολλές ευθύνες και βαρύ πρόγραμμα που απαιτεί διαρκή προσοχή και παρουσία. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε σκέφτομαι πως θα ήθελα να το παρακολουθώ από τον καναπέ μου, ήσυχα και χαλαρά! Μέχρι του χρόνου όμως βλέπουμε… Δεν μπορώ να σου πω ναι ή όχι», απαντά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top