«Λύγισαν» ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά με την εξομολόγηση της Άβας Γαλανοπούλου

«Έχω πάθει σοκ. Δεν έχω ξανανιώσει έτσι σε συνέντευξη που έχω κάνει» είπε ο παρουσιαστής

«Λύγισαν» ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά με την εξομολόγηση της Άβας Γαλανοπούλου

​Με το στόμα ανοιχτό παρακολουθούσαν την Άβα Γαλανοπούλου ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, η οποία περιέγραψε τα εφιαλτικά δύο χρόνια που έζησε όταν ο σύντροφός της τον οποίο και εμπιστεύονταν τυφλά της έφαγε όλα της τα χρήματα.

«Ήθελα να είμαι ψύχραιμη όμως έχω κάνει πολύ υπομονή. Η ατιμωρησία φέρνει την ασυδοσία. Όπως ανταμείβεσαι για το καλό, έτσι ακριβώς πρέπει να ανταμείβεσαι και για το κακό και το λέω αυτό χωρίς να είμαι κακός άνθρωπος. Ακόμα και τώρα που με έχει εξαπατήσει, εάν μου το ζητούσε θα μπορούσαμε να τα βρούμε εξωδικαστικά» είπε η ηθοποιός ξεσπώντας σε λυγμούς.

Τόσο ο Γιώργος Λιάγκας όσο και η Φαίη Σκορδά παρακολουθούσαν την εξομολόγηση της ηθοποιού με βουρκωμένα μάτια, ενώ όταν εκείνη αποκάλυψε πως την πρώτη φορά που τη φώναξαν στην εκπομπή ακύρωσε την εμφάνισή της γιατί νοσηλεύονταν σε γνωστό νοσοκομείο της Αθήνας, η σύζυγος του Γιώργου Λιάγκα ξέσπασε σε κλάματα!

«Κι όμως μιλούσαμε τότε με μηνύματα και δεν είπες κάτι. Το κράτησες για σένα» είπε με τρεμάμενη φωνή η Φαίη με το Γιώργο να συμπληρώνει: «αυτό που πρέπει να κάνεις τώρα είναι να προσέξεις την υγεία σου. Όλα τα λεφτά του κόσμου δεν έχουν νόημα αν δεν είσαι καλά».

Μάλιστα ο παρουσιαστής δήλωσε πως πρώτη φορά ένας συνεντευξιαζόμενος τον έκανε να αισθανθεί έτσι «έχω πάθει σοκ δεν έχω ξανανιώσει έτσι σε συνέντευξη που έχω κάνει».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top