ΔΕΙΤΕ ποιος παίκτης του «Voice 2» λέει πως έκοψαν πλάνα στο show για να προστατεύσουν τον Ρέμο

Κατηγορεί τον coach ότι ευνόησε άλλο παίκτη

ΔΕΙΤΕ ποιος παίκτης του «Voice 2» λέει πως έκοψαν πλάνα στο show για να προστατεύσουν τον Ρέμο

​Για υποκειμενικότητα κατηγόρησε τον Αντώνη Ρέμο ο Απόστολος Μελής.

Ο διαγωνιζόμενος του «Voice 2» που έχασε στα battles από τον Δημήτρη Λιόλιο, δεν έκρυψε την ενόχληση του, τόσο για τον coach όσο και για τους συντελεστές του «Voice 2», οι οποίοι όπως δήλωσε «έκοψαν» πλάνα με δηλώσεις του τραγουδιστή προκειμένου να τον προστατεύσουν.

apostolosdimitris.jpg
«Δεν είχε κάποιο σοβαρό αντικειμενικό κριτήριο για εμένα ο Αντώνης Ρέμος. Και στο blind πάλι προσπαθούσε να επιχειρηματολογήσει. Το έψαχνε από εδώ, το έψαχνε από εκεί, δεν του άρεσε. Δεν του άρεσε να λέμε και Βαρδή από ότι διαπιστώσατε. Ήταν πολύ σκληρός στην κριτική του. Παίζει ένα ρόλο το τι θα πουν και οι υπόλοιποι. Υπήρχε ένα στιγμιότυπο το οποίο κόπηκε. Πήρε time out η Δέσποινα, ζήτησε τη βοήθεια του Γιάννη και αυτό δεν το έδειξαν. Όπως δεν έδειξαν και δύο άλλα πολύ σημαντικά πλάνα. Με το που είπε ο Αντώνης "επειδή είναι φίλος μου και τον αγαπάω επιλέγω τον Δημήτρη" ακριβώς αυτές τις λέξεις, γύρισε ο Γιώργος Λιάγκας και του είπε "δεν είναι σωστό το κριτήριο αυτό, η φιλία σας να είναι το κριτήριο που θα περάσει ο Δημήτρης"». Αυτό όπως εξήγησε ο Απόστολος Μελής, ήταν το πρώτο πλάνο που κόπηκε.

To δεύτερο πλάνο που όπως υποστηρίζει κόπηκε, ήταν η στιγμή που ζήτησε να τραγουδήσει α καπέλα προκειμένου να τον «σώσει» κάποιος άλλος κριτής:

«Το δεύτερο... είχα ενάμιση λεπτό να διαπραγματευτώ και ζητάω να πω ένα τραγούδι α καπέλα και λέει ο Γιώργος Λιάγκας "αυτό είναι άδικο" όμως σε προηγούμενο είχε δώσει την ευκαιρία και απλά δεν ήθελε εκείνος. Εγώ που το ζήτησα, δεν μου την έδωσαν την ευκαιρία».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top