"Τρελάθηκαν" απ'τις φωνές, τις γόβες και το σορτς Ρέμος και Λιάγκας-“Ποιος ακούει την Φαίη!"

Δείτε την παίκτρια που κράτησε ο Ρέμος, παρά τις αντίθετες γνώμες των κριτών

"Τρελάθηκαν" απ

Η αγωνία χτύπησε κόκκινο, όταν στην σκηνή του “the Voice” ανέβηκαν δυο παίκτριες του Αντώνη Ρέμου την Κυριακή το βράδυ στην φάση των τρίτων Battles.

Η Ελληνοαυστραλή Κάλλια Γελαγώτη και η Ελληνο-ολλανδέζα Ιλόνα Κρέιμερς εντυπωσίασαν τους κριτές αλλά και το κοινό, τόσο με την εμφάνιση, όσο και με τις φωνητικές τους ικανότητες, ερμηνεύοντας το «Because of You», της Kelly Clarkson.

Όταν μάλιστα ήρθε η στιγμή της κρίσης, όπου ο Αντώνης Ρέμος έπρεπε να επιλέξει την μία από τις δύο για να συνεχίσει στα live, παρά το γεγονός ότι όλοι οι υπόλοιποι κριτές διάλεξαν την Ιλόνα, ο Ρέμος, έχοντας πάρει και το «πράσινο φως» από τον βοηθό του, τον Χρήστο Δάντη, έκανε την ανατροπή και κράτησε στο σόου, την Κάλλια Γελαγώτη με το... καυτό σορτς.

Νωρίτερα, ο παρουσιαστής του «the Voice» Γιώργος Λιάγκας, πριν κριθεί το τελικό αποτέλεσμα, θέλοντας να περιγράψει το άγχος των δύο κοριτσιών είπε πως «τρέμουν σαν ψάρια», και ζήτησε από τον Αντώνη Ρέμο μια τελική απόφαση, λέγοντας «μην το παρατείνεις, θα μου λυποθυμησουνε και όχι τίποτα άλλο, θα δώσω το φιλί της Ζωής και ποιος ακούει την Φαίη μετά από το σπίτι!!!». Εννοώντας φυσικά την σύζυγο του κα Σκορδά!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top