Θεατρόφιλοι ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ: Ξανθιά παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης θέλει να ανέβει στο σανίδι

«Ζηλεύω πολύ τον σύντροφο μου. Δεν θα του συγχωρούσα την απιστία» εξομολογείται

Θεατρόφιλοι ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ: Ξανθιά παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης θέλει να ανέβει στο σανίδι

​Λίγο πριν επιστρέψει και πάλι στην πρωινή ζώνη της τηλεόρασης, η Μαρία Μπεκατώρου άνοιξε την καρδιά της στην Real Life, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές του εσωτερικού της κόσμου και της προσωπικής της ζωής.

newego_LARGE_t_248161_106489531.jpg

«Ζηλεύω πολύ τον Αντώνη και του το δείχνω. Είμαι άνθρωπος που δεν μπορώ να κρύψω αυτό που νιώθω και πολλές φορές τα συναισθήματα μου τα ζω στην υπερβολή τους» λέει η γνωστή παρουσιάστρια, επαναλαμβάνοντας την επιθυμία της για ένα παιδί .

131214204600_0054.jpg

«Με τον Αντώνη ονειρευόμαστε από τότε που γνωριστήκαμε ένα παιδί. Το παιδί είναι θείο δώρο. Όμως και χωρίς παιδί θα συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε, γιατί αγαπάμε βαθιά ο ένας τον άλλον» είπε χαρακτηριστικά, ξεκαθαρίζοντας πάντως πως δεν θα συγχωρούσε την απιστία.

«Ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω» απάντησε, όταν της έκαναν σχετική ερώτηση.

μαριαμπεκατωρου1.jpg

Η Μαρία Μπεκατώρου, αφού είπε για ακόμη μια φορά τα καλύτερα για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αποκάλυψε ότι της λείπει το σόου "Your Face Sounds Familiar" και με αφορμή την συμμετοχή της στο σίριαλ "Τρίχες" του Μουτσινά, πέταξε την… «βόμβα».

trixes.jpg

«Θα ήθελα κάποια στιγμή να παίξω έναν μικρό ρόλο στο θέατρο. Να κάνω το π��ιδικό μου όνειρο πραγματικότητα» είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top