ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: ο «Ιησούς Από Τη Ναζαρέτ» πίνε�� ρακές στην Κρήτη!

Οι πρώτες εικόνες με τον Ρόμπερτ Πάουελ στο νησί

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: ο «Ιησούς Από Τη Ναζαρέτ» πίνει ρακές στην Κρήτη!

Μπορεί στα διαλλείματα του «Ιησούς Από Τη Ναζαρέτ» να έπινε κονιάκ πάνω στον σταυρό για να ζεσταθεί, στην Κρήτη, όμως, ο Ρόμπερτ Πάουελ το έριξε στις… ρακές, όπως βλέπουμε στις πρώτες φωτογραφίες από την παραμονή του στο νησί!

iihs2.jpg

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο 71χρονος Βρετανός ηθοποιός βρίσκεται στη χώρα μας καθώς πρωταγωνιστεί στο ντοκιμαντέρ «Creta Divina» (σ.σ. «Θεϊκή Κρήτη») του σεναριογράφου και σκηνοθέτη Φώτη Κωνσταντινίδη, ένα «ταξίδι» στη σπουδαία αρχαιολογική παράδοση της Κρήτης, που θα βγει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στα μεγαλύτερα ξένα τηλεοπτικά δίκτυα.

ntokimanter_me_girismata_se_faisto_komo_637_361_76.jpg

Τα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ άρχισαν από το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου, ενώ λήψεις θα γίνουν επίσης σε Κνωσό, Φαιστό, Κομμό, Ζώμινθο, Παλαίκαστρο, Ζάκρο, Ελεύθερνα, Αρμένους, Σπλάντζια και Καστέλι.

680x382_680_382_imagesmadeimagesremotehttp_cretalive.s3.amazonaws.com240520arnaoutakis_paouel4_509_382_s.jpg.jpg

«Είμαι ενθουσιασμένος για την παραμονή μου στο Ηράκλειο, την Κρήτη, την οποία έχω ξανά επισκεφθεί. Η ταινία έχει ιστορικό, αρχαιολογικό, φυσιολατρικό περιεχόμενο. Είμαι ευτυχισμένος που βιώνω και κινηματογραφικά την ιστορία, τον πολιτισμό, την μυθολογία της Κρήτης, ένα νησί που διακρίνεται για τους ανθρώπους της και την φιλοξενία τους», δήλωσε ο τηλεοπτικός «Ιησούς Από Τη Ναζαρέτ».

680x382_680_382_imagesmadeimagesremotehttp_cretalive.s3.amazonaws.com241204pera1_680_382_s.jpg.jpg

Μεταξύ άλλων, στο περιθώριο των γυρισμάτων, οι συντελεστές του «Creta Divina» επισκέφθηκαν το σπίτι του Νίκου Ξυλούρη, στα Ανώγεια, ενώ ήπιαν ρακές και συνομίλησαν με τους κατοίκους!

680x382_.jpg

ihso12.jpg

φωτογραφίες απο τις ιστοσελίδες cretalive, anogi και mesaralive

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top