«Kuzey Guney»: Τι θα δούμε στο σημερινό διπλό επεισόδιο!

Συντονιστείτε στο Star στις 08:00 το πρωί

«Kuzey Guney»: Τι θα δούμε στο σημερινό διπλό επεισόδιο!

​Στις 08:00 το πρωί συντονιστείτε στο Star γιατί έρχεται το νέο διπλό επεισόδιο της καθημερινής σειράς «Kuzey Guney».

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ:

H Σιμάι συνειδητοποιεί ότι ήρθε η ώρα να πληρώσει για τα λάθη, που έχει κάνει και πανικοβάλλεται. Οι έρευνες για την εξακρίβωση των συνθηκών, κάτω από τις οποίες συνέβη το μοιραίο τροχαίο, βρίσκονται σε εξέλιξη. Ο Κουζέι είναι εξαφανισμένος και δεν προσέρχεται ούτε να καταθέσει ώστε να απαλλάξει από τις κατηγορίες τον Γκιουνέι, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να πιστεύει ότι το κίνητρο του είναι η εκδίκηση και εκνευρίζεται.

Το ίδιο διάστημα ο Κουζέι προσπαθεί να βρει τρόπο ώστε να κλείσει οριστικά η υπόθεση αυτή. Η αντίδραση του Γκιουνέι έχει αρνητικές επιπτώσεις και στη δουλειά του Σαμί, ο οποίος αποφασίζει να του ζητήσει εξηγήσεις και για το λόγο αυτό πηγαίνει να τον συναντήσει στον Όμιλο.

Η περιπέτεια του Γκιουνέι γίνεται πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες, με αποτέλεσμα η ζωή των Σινάνερ να γίνεται θέμα στον Τύπο. Η Μπανού προσπαθεί να ανατρέψει το αρνητικό κλίμα, που επικρατεί, αλλά οι ενέργειες της φέρνουν αντίθετα αποτελέσματα.

Ο Μπαρίς ανακαλύπτει ένα ακόμα ενοχοποιητικό στοιχείο για τον Γκιουνέι και είναι αποφασισμένος να το αξιοποιήσει ώστε να τον καταστρέψει. Παράλληλα, ένα έγγραφο, που του στέλνει ο Φερχάτ, διευκολύνει ακόμα περισσότερο την επίτευξη του σκοπού του.

Ο ανταγωνισμός, που υπάρχει μεταξύ της Τζεμρέ και της Ζεϊνέπ γίνεται αιτία να οξυνθούν περισσότερο οι σχέσεις τους. Η Ζεϊνέπ διαβάζει κάποια μηνύματα, που γράφει η Τζεμρέ στον ιστοχώρο κοινωνικής δικτύωσης και πιστεύει ότι έχουν σχέση με τον Κουζέι.

H Τζεμρέ, για να σώσει την αξιοπρέπεια της, αναγκάζεται να πει ψέματα. Το ψέμα της αυτό όμως θα το πληρώσει ακριβά γιατί γίνεται αιτία να πιστέψει ο Κουζέι πως πλέον έχει βρει αγόρι. Το αρνητικό κλίμα, που επικρατεί στις σχέσεις μεταξύ των δύο κοριτσιών, σπρώχνει ολοταχώς τη Ζεϊνέπ στην αγκαλιά του Κουζέι και η Τζεμρέ καταλαβαίνει ότι χάνει πλέον οριστικά τον Κουζέι.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top