Θέμης Γεωργαντάς: «αν δεν σου συμβεί ένας θάνατος, δεν τον πιστεύεις»

Τι είπε για την απώλεια του πατέρα του

Θέμης Γεωργαντάς: «αν δεν σου συμβεί ένας θάνατος, δεν τον πιστεύεις»

«Ο θάνατος είναι κάτι που αν δεν σου συμβεί, δεν το πιστεύεις», είπε ο Θέμης Γεωργαντάς και μίλησε για το πώς αντιμετώπισε την απώλεια του πατέρα του, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή πριν από τέσσερις μήνες.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο πατέρας του παρουσιαστή «έφυγε» λίγο πριν τα Χριστούγεννα, ενώ νοσηλευόταν στην Εντατική του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» με χρόνιο πρόβλημα καρδιάς.

«Βίωσα την απώλεια όπως θα την βίωνε ο οποιοσδήποτε. Είναι κάτι που αν δεν σου συμβεί, δεν το πιστεύεις, ακόμα κι αν καταλαβαίνεις το τελευταίο χρονικό διάστημα ότι θα έρθει, γιατί σε κάποιες περιπτώσεις υπάρχουν σημάδια. Σε κάποιες άλλες, όμως, δεν υπάρχουν. Σε εμάς υπήρχαν σημάδια», είπε ο Θέμης, συμπληρώνοντας ότι έχει την μητέρα του και την αδερφή του, με τις οποίες αλληλοστηρίζονται.

Μιλώντας για την σχέση του με τον πατέρα του, ο παρουσιαστής χαρακτήρισε τον εαυτό του «πνιγμένο από αγάπη» και πρόσθεσε: «σε ό,τι αντιμετώπισε, προσπαθούσα να είμαι όσο πιο πολύ κοντά γίνεται, χωρίς όμως να δείξω ότι έχω πάθει έναν πανικό. Ήμουν πιο κανονικός και χύμα πεθαίνεις, κι από αντίδραση κιόλας. Ήμουν πολύ φυσιολογικός μπροστά του. Με βοήθησε και εμένα αυτό, όπως και η δουλειά».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Θέμης Γεωργαντάς

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top