«Κuzey Guney»: Tι θα δούμε στο σημερινό διπλό επεισόδιο

Συντονιστείτε στο Star στις 08:00 το πρωί

«Κuzey Guney»: Tι θα δούμε στο σημερινό διπλό επεισόδιο

​Στις 08:00 το πρωί συντονιστείτε στο Star γιατί έρχεται το νέο διπλό επεισόδιο της καθημερινής σειράς «Kuzey Guney».

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ:

Η αστυνομία αποκαλύπτει το καλά κρυμμένο μυστικό της οικογένειας Τεκίνογλου. Όλοι εκπλήσσονται, εκτός από τον Μπαρίς. Η αστυνομία μεταφέρει τον Γκιουνέι στο τμήμα. Ο Γκιουνέι εκνευρίζεται και ξεσπάει στον Κουζέι. Το κενό μεταξύ των δύο αδελφών μεγαλώνει όλο και πιο πολύ.

Ο Κουζέι υποψιάζεται πως αυτό το οικογενειακό μυστικό τους το έχει βγάλει στην επιφάνεια η Σιμάι. Αποφασίζει να ψάξει να βρει τη Σιμάι, γεγονός που χαροποιεί τον Φερχάτ. Η σύλληψη του Γκιουνέι ανακοινώνεται στα Μέσα χάρη στον Φερχάτ.

Ο Φερχάτ προσπαθεί να εκμεταλλευτεί αυτό το νέο για να γλιτώσει από τον Γκιουνέι. Η Ζεϊνέπ μαθαίνει πως ο Κουζέι ήταν στη φυλακή για τέσσερα χρόνια εξαιτίας ενός αδικήματος, που είχε διαπράξει ο αδελφός του.

Η Ζεϊνέπ ανακαλύπτει ένα άλλο πρόσωπο του Κουζέι. Όσο η σχέση της Ζεϊνέπ και του Κουζέι προχωράει, τόσο η Τζεμρέ πληγώνεται. Η Γκιουλτέν αντιλαμβάνεται τον πόνο της κόρης της και προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρατήσει μακριά την κόρη της από τον Κουζέι. Χωρίς να ξέρει τι τον π��ριμένει, ο Κουζέι ψάχνει τη Σιμάι.

Αναγκάζεται να υποχωρήσει και να μην αντισταθεί στους τύπους, που τον επισκέπτονται τα μεσάνυχτα. Η ξαφνική εξαφάνιση του Κουζέι αρχικά ανησυχεί τον Αλί.

Όλοι ζουν με τον φόβο μην έχει πάθει κάτι ο Κουζέι. Ο Κουζέι, αποφεύγοντας τις παγίδες, βρίσκεται σε καλό δρόμο για να μάθει πού βρίσκεται η Σιμάι. Πλησιάζει η ώρα για να συναντήσει την Σιμάι.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top