Τζον Στάμος για Βαρουφάκη: «Δεν του ζήτησα καμία οικονομική συμβουλή.Για μπακλαβά μιλήσαμε»

ΔΕΙΤΕ τα όχι και τόσο κολακευτικά λόγια του διάσημου Ελληνοαμερικανού ηθοποιού για τον Υπουργό Οικονομικών

Τζον Στάμος για Βαρουφάκη: «Δεν του ζήτησα καμία οικονομική συμβουλή.Για μπακλαβά μιλήσαμε»

​Στη συνάντηση που είχε τον Γιάνη Βαρουφάκη στον Λευκό Οίκο αναφέρθηκε ο Τζον Στάμος, μιλώντας με όχι και τόσο κολακευτικά λόγια για τον Έλληνα Υπουργό Οικονομικών, του οποίου… ούτε το επίθετο δεν συγκράτησε.

Ο διάσημος ελληνοαμερικανός ηθοποιός που κάνει καριέρα στο Hollywood, πήγε καλεσμένος στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ και περιέγραψε το τετ-α-τετ που είχε με τον Γιάνη Βαρουφάκη και τον Μπαράκ Ομπάμα, λέγοντας:

«Καθόμουν δίπλα σ' αυτό τον τύπο, τον Γιάννη. Αυτός ο κύριος είναι επικεφαλής, είναι υπουργός Οικονομικών στην Ελλάδα και στην Ελλάδα φαντάζομαι γνωρίζεις ότι έχουν πρόβλημα με τα λεφτά. Την τελευταία φορά που είδα τον Τομ Χάνκς, του είπα: “Δεν αγοράζεις την Ελλάδα;". Έτσι, στέκομαι δίπλα σε αυτό τον ισχυρό άνδρα (εννοεί τον Βαρουφάκη) - ο οποίος είναι άνθρωπος της οικονομίας και συνήθως τους ανθρώπους της οικονομίας τους ρωτάς: "μου δίνεις μια συμβουλή τι να κάνω με τα χρήματά μου;"»

STAMOS_694432937.jpg
Για να καταλήξει πως «δεν του ζήτησα καμία συμβουλή. Μιλήσαμε για μπακλαβά».

Μάλιστα ο 51χρονος ελληνοαμερικανός ηθοποιός κατά την διάρκεια της 12λεπτης συζήτησης Ομπάμα-Βαρουφάκη ήταν ακριβώς δίπλα, μόνο που δεν άκουσε… λέξη απ΄όσα είπαν μεταξύ τους, καθώς όπως εξήγησε το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν τι θα πει ο ίδιος στον Πρόεδρο του (εννοεί τον Ομπάμα).

Στο τέλος έλαβε και το κομπλιμέντο του πάντως από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, ο οποίος του είπε πως ήταν ο πιο καλοντυμένος Έλληνας άνδρας στην αίθουσα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top