ΒΙΝΤΕΟ: έξαλλη η Άβα Γαλανοπούλου όταν την ρώτησαν για τα κιλά που έχασε!

Η έντονη αντίδραση της ηθοποιού στους δημοσιογράφους

ΒΙΝΤΕΟ: έξαλλη η Άβα Γαλανοπούλου όταν την ρώτησαν για τα κιλά που έχασε!

Σε έντονο ύφος και αφήνοντάς τους στα κρύα του λουτρού απάντησε η Άβα Γαλανοπούλου στους δημοσιογράφους που την ρώτησαν για την κατάσταση της υγείας της, μετά την αποκάλυψη της ίδιας ότι έμεινε 48 κιλά!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η ηθοποιός έχασε πολλά κιλά εξαιτίας ενός δικηγόρου με τον οποίο είχε δεσμό, καθώς εκείνος της «έφαγε» όλες τις οικονομίες της και εξαφανίστηκε! Μάλιστα, η ίδια είχε κάνει δηλώσεις για το περιστατικό, κάνοντας γνωστή την αιτία της απώλειας κιλών.

8719_TASOS_ALATZAS_AVA_GALANOPOYLOY_2142015 (520x800).jpg
(Η Άβα με τον Τάσο Αλατζά, στην πρεμιέρα του «Βασιλιάς Ληρ»)

«Να, γι' αυτό δεν θέλω να μιλάω γλυκιά μου! Γιατί όλοι μου το γυρνάτε μετά στα κιλά! Είναι λίγο άσχημο αυτό... Δεν έχω τίποτα, είμαι υγιής! Τώρα, όλα τα άλλα αφήστε τα στην άκρη!», είπε, φανερά εκνευρισμένη, η Άβα, το βράδυ της Τρίτης, όταν οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν για την υγεία της, αφού πρώτα είχε κάνει δήλωση για την παράσταση «Βασιλιάς Ληρ» με τον Γιώργο Κιμούλη την οποία παρακολούθησε.

Μετά την ατάκα της, η ηθοποιός αποχώρησε, αφήνοντας τους δημοσιογράφους με τα μικρόφωνα στα χέρια, τις κάμερες ανοικτές και τα στόματα ανοικτά…

Δείτε στο βίντεο την έντονη αντίδραση της Άβας Γαλανοπούλου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top