«Kuzey Guney»: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό διπλό επεισόδιο!

Συντονιστείτε στις 08:00 το πρωί στο Star

«Kuzey Guney»: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό διπλό επεισόδιο!

​Στις 08:00 το πρωί συντονιστείτε στο Star γιατί έρχεται το νέο διπλό επεισόδιο της καθημερινής σειράς «Kuzey Guney».

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ:

Ο αγώνας στα τυφλά φέρνει τον Κουζέι αντιμέτωπο με το θάνατο. Παρόλα αυτά, καταφέρνει να τελειώσει άλλον ένα γύρο και να βγει νικητής. Η τεράστια αναμέτρηση της βραδιάς εξοργίζει ακόμα περισσότερο τον Φερχάτ.

Η Σιμάι έχει αποκλειστεί από την οικογένειά της, είναι όμως η μόνη, που βλέπει το πραγματικό πρόσωπο του Φερχάτ. Συνειδητοποιώντας ότι δεν μπορεί να περιμένει πια τίποτα από τον Φερχάτ, αποφασίζει να παίξει το τελευταίο της χαρτί.

Στο ψυχρό πόλεμο μεταξύ του Μπαρίς και του Γκιουνέι, ανοίγει άλλο ένα μέτωπο καθώς στο προσκήνιο εμφανίζεται και ο Σουμέρ Τεζκάν. Ο Γκιουνέι ενημερώνεται από τη Τζεμρέ για το παιχνίδι, που παίζεται γύρω του.

Ο Κουζέι αποκρύπτει από τον Σαμί όσα συνέβησαν στη Μερσίν και παρόλο, που έχει αποφασίσει να αποφύγει τα μπλεξίματα, δεν μπορεί να μείνει ουδέτερος στο κάλεσμα βοήθειας, που προέρχεται από τη γειτονιά.
Ο Κουζέι μπλέκει πάλι σε μπελάδες καθώς κυνηγάει τον Μπεκίρ, ο οποίος πουλάει προστασία στα μαγαζιά των κατοίκων της γειτονιάς του.

Η Χαντάν έχει ευχάριστα τρεχάματα καθώς ασχολείται με τον επικείμενο γάμο του Γκιουνέι και της Μπανού, όμως η διάθεσή της να δεξιωθεί ένα βράδυ τους Σινανέρ θα προκαλέσει πολλές εντάσεις. Η νέα δουλειά, που στήνουν ο Κουζέι με τον Αλί, οδηγεί σε περισσότερες τριβές με τον Γκιουνέι.

Στο μεταξύ, ο Φερχάτ, θέλει να χτυπήσει το αδύνατο σημείο του Κουζέι, γι' αυτό και ακολουθεί με σταθερά βήματα τα χνάρια του παρελθόντος. Η βραδιά, που με χίλιους κόπους ετοίμασε η Χαντάν για να κάνει το τραπέζι στους Σινανέρ, θα μετατραπεί σε εφιάλτη από μια έκπληξη, που τους περιμένει στην πόρτα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top