ΔΕΙΤΕ πώς σχολίασε η Στεφανίδου το ξέσπασμα του Κανάκη στο «Ράδιο Αρβύλα»

Τι είπε για την απάντηση του παρουσιαστή στους επικριτές του

ΔΕΙΤΕ πώς σχολίασε η Στεφανίδου το ξέσπασμα του Κανάκη στο «Ράδιο Αρβύλα»

Στο ξέσπασμα του Αντώνη Κανάκη για τους επικριτές του «Ράδιο Αρβύλα» αναφέρθηκε η Τατιάνα Στεφανίδου, ύστερα από βίντεο της εκπομπής «Μία» για το θέμα.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο Αντώνης έκανε λόγο για φανατισμένους και κοπάδια, στέλνοντας το δικό του μήνυμα σε όσους λένε ότι τα σχόλια της εκπομπής είναι κατευθυνόμενα.

«Εγώ προσωπικά την παρέα του Κανάκη την έχω εκτιμήσει πολύ τα τελευταία χρόνια, γιατί τα προηγούμενα χρόνια ασχολούταν με τη showbiz και με την τηλεόραση. Άρχισαν σιγά σιγά να κάνουν πιο πολιτική σάτιρα και θέλει κότσια γιατί πρέπει να κρατηθούν οι ισορροπίες», ανέφερε η παρουσιάστρια του Star και συνέχισε: «μέχρι τώρα, γιατί τους έχω παρακολουθήσει, δεν έχουν χαριστεί σε κανέναν και εκεί τους βγάζεις το καπέλο. Στην προηγούμενη κυβέρνηση, της είχαν αλλάξει τα φώτα. Ο Άδωνις Γεωργιάδης έπαιζε τρέιλερ ένα χρόνο, τώρα υπάρχει άλλη κυβέρνηση. Ο ρόλος της σάτιρας είναι να ασκεί κριτική στην εκάστοτε εξουσία. Είναι ακριβοδίκαιοι και κρατάνε αποστάσεις. Μπράβο τους και τους βγάζω το καπέλο!».

Δείτε στο βίντεο τα σχόλια της Τατιάνας για το «Ράδιο Αρβύλα»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top