«Πόλεμος» στα social media με μητέρα που θηλάζει σε... WC!

Αμέτρητα τα likes και τα σχόλια - τι απαντά η ίδια

«Πόλεμος» στα social media με μητέρα που θηλάζει σε... WC!

​«Φωτιά» στο Facebook και το Twitter έχει βάλει μία μητέρα, η οποία έχει καταφέρει να «σαρώσει» σε likes, αλλά και διχάσει, με μία φωτογραφία της την ώρα που θηλάζει.

H φωτογραφία δείχνει την Ελίσα Γουίλσον Μπιτς να ταΐζει το παιδί της την ώρα που κάνει την ανάγκη της, με το μωράκι της να στέκεται όρθιο όσο εκείνη είναι καθισμένη στη λεκάνη, με το παντελόνι κατεβασμένο και το στήθος έξω.

27CDD9D300000578-3048548-image-a-1_1429611503718.jpg

Μέσα σε περίπου πέντε ώρες, η πόζα συγκέντρωσε πάνω από 211.000 likes και κοινοποιήθηκε 25.000 φορές, ενώ τελειωμό δεν έχουν τα σχόλια, άλλα θετικά και άλλα αρνητικά. Ενδεικτικά, κάποιοι χρήστες σχολιάζουν ότι πρόκειται για μία συνηθισμένη, καθημερινή στιγμή που έχει συμβεί σε πολλές μαμάδες, ενώ άλλοι επικρίνουν την μητέρα για την πράξη της.

«Όλοι παραπονιούνται ότι τα social media έχουν γεμίσει με ανθρώπους που προσποιούνται ότι ζουν μια τέλεια ζωή. Λοιπόν, αυτή είναι η πραγματικότητα και πάρα πολλές μανάδες έχουν κάνει αυτό το πράγμα! Η μητρότητα δεν είναι πάντα όμορφη, αλλά αυτό είναι που την κάνει ακαταμάχητη!», απάντησε στα αρνητικά σχόλια η Ελίσα!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top