Στη Μύκονο ο Πέτρος Κωστόπουλος και οι ιδιοκτήτες της βίλας του

Πρώτο Πάσ��α χωρίς το σπίτι του και την Τζένη

​Μπορεί η βίλα που είχε στη Μύκονο να πουλήθηκε έναντι 5.500 εκατομμυρίων ευρώ στους Άγγλους κομμωτές Τσαρλς Γουόρθινγκτον και Άλαν Πίτερς αυτό όμως δεν έκανε τον Πέτρο Κωστόπουλο να ρίξει μαύρη πέτρα και να μην ξαναπατήσει στη Μύκονο.

Αυτό το Πάσχα ο Πέτρος βρέθηκε στη Μύκονο μαζί με τον καλό του φίλο Πάνο Ζήνα, όμως αυτή τη φορά ήταν μακριά από τα ξέφρενα πάρτι και από την εικόνα του παρελθόντος.

Πρώτο Πάσχα χωρίς το σπίτι του, χωρίς τη σύζυγό του Τζένη Μπαλατσινού και τα τρία παιδιά τους. Ο Πέτρος όμως δεν έδειξε να πτοείται.

Την ίδια στιγμή στο νησί των ανέμων βρίσκονται και οι ιδιοκτήτες πλέον του σπιτιού του παρουσιαστή οι οποίοι αν και κυκλοφορούν ντυμένοι casual κάθε άλλο παρά τυχαίοι είναι. Έχουν φτιάξει μία σειρά καλλυντικών που κυκλοφορούν σε 10 χώρες, ενώ και τις υπηρεσίες τους στο κομμωτήριο της πουλάνε πολύ ακριβά: 130 ευρώ ένα απλό κούρεμα, ενώ αν κουρέψουν οι ίδιοι σου χρεώνουν 234 ευρώ.

Ποιος άλλωστε θα μπορούσε να αγοράσει την υπερπολυτελή βίλα του Πέτρου με τις 4 κρεβατοκάμαρες, την πισίνα με το θαλασσινό νερό και τον τεράστιο κήπο στην οποία μάλιστα και έχουν μείνει τα πιο γνωστά και αξιόλογα άτομα της ελληνικής showbiz ανάμεσα σ’ αυτά ο Σάκης Ρουβάς, η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδη.