«Kuzey Guney»: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό, διπλό επεισόδιο!

Συντονιστείτε στις 08:00 το πρωί στο Star

«Kuzey Guney»: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό, διπλό επεισόδιο!

​Σήμερα στα 08:00 το πρωί, συντονιστείτε στo Star γιατί έρχεται το νέο διπλό επεισόδιο της καθημερινής σειράς «Kuzey Guney».

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ:

O Κουζέι πέφτει στην παγίδα του Φερχάτ προσπαθώντας να τον αντιμετωπίσει για να κλείσει τους λογαριασμούς μαζί του. Η Τζεμρέ και ο Γκιουνέι καταλαβαίνουν ότι ο Φερχάτ πάει να στήσει παγίδα στον Κουζέι και ο Γκιουνέι προσπαθεί να τον προειδοποιήσει.

Η Τζεμρέ δεν μπορεί να εντοπίσει τον Κουζέι και μην μπορώντας να επικοινωνήσει και με τον Αλί εξοργίζεται με τον Γκιουνέι, που είναι αδιάφορος.

Ο Σαμί, νομίζοντας ότι ο Κουζέι πήγε να συμπαρασταθεί στη Σιμάι, θέλει να ειδοποιήσει την οικογένειά της για να μην προκύψει κάποιο περιστατικό και έτσι η Σιμάι μαθαίνει ότι ο Κουζέι έρχεται. Ο Φερχάτ προσπαθεί να ελέγξει την οικογένεια της Σιμάι, που πενθεί.

Ο Γκιουνέι έρχεται αντιμέτωπος εκ νέου ενώπιον τετελεσμένων από την Μπανού.

Ο Μπαρίς μαθαίνει πρώτος ότι η Μπανού έχει ήδη ορίσει ημερομηνία γάμου και προσπαθώντας με κάθε κόστος να εμποδίσει αυτό τον γάμο, αρχίζει να παίζει ένα επικίνδυνο παιχνίδι.

Η ζωή του Κουζέι είναι πλέον στα χέρια του Αλί σύμφωνα με το σχέδιο του Φερχάτ. Κι ενώ ο Αλί παλεύει με το χρόνο για να σώσει τον αδελφικό του φίλο, ο Κουζέι δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Ο χρόνος σύντομα θα κρίνει ποιος θα είναι ο νικητής αυτού του γύρου της ανελέητης αντιπαράθεσης μεταξύ Κουζέι και Φερχάτ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top