Στην Κρήτη ο «Ιησούς Από Τη Ναζαρέτ» - ΔΕΙΤΕ τον με Ελληνίδα ηθοποιό!

Τι κάνει στην χώρα μας ο Ρόμπερτ Πάουελ

Στην Κρήτη ο «Ιησούς Από Τη Ναζαρέτ» - ΔΕΙΤΕ τον με Ελληνίδα ηθοποιό!

​Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Ρόμπερτ Πάουελ, λίγες ημέρες αφότου τον είδαμε (ακόμα μία φορά) να μας μεταφέρει το Θείο Πάθος μέσα από την υπερπαραγωγή του Τζεφιρέλι «Ο Ιησούς Από Τη Ναζαρέτ»! Μάλιστα, ο ηθοποιός φωτογραφήθηκε με Ελληνίδα συνάδελφό του.

Ο 71χρονος Βρετανός ηθοποιός βρίσκεται στην Κρήτη καθώς θα πρωταγωνιστήσει στο ντοκιμαντέρ «Creta Divina» (σ.σ. «Θεϊκή Κρήτη») του σεναριογράφου και σκηνοθέτη Φώτη Κωνσταντινίδη.

imagen-robert-powell.jpg

Το σενάριο θέλει τον Πάουελ να υποδύεται έναν Βρετανό χήρο, καθηγητή Ιστορίας και ερασιτέχνη βοτανολόγο, που αναζητεί ένα βότανο το οποίο φύεται μόνο στους αρχαιολογικούς χώρους του ελληνικού νησιού. Μέσα από την αναζήτησή του, θα ταξιδέψει το κοινό στην σπουδαία ιστορία της Κρήτης, καθώς γυρίσματα θα γίνουν σε αρχαιολογικούς χώρους όπως η Κνωσός, η Φαιστός, το Δικταίο Άντρο, η Γόρτυνα, η Ζάκρος, η Σπλάντζια και το Καστέλι, ενώ δεν θα απουσιάσει το Αρχαιολογικό Μουσείο του Ηρακλείου.

Στην Κρήτη, όμως, βρίσκεται για περιοδεία, με την παράσταση «Cavewoman» και η Σύλβια Δεληκούρα, η οποία φωτογραφήθηκε με τον γνωστότερο τηλεοπτικό «Ιησού» και δημοσίευσε την φωτογραφία στα social media!

«Γυρίζω στο ξενοδοχείο, πηγαίνω στο εστιατόριο, κάθομαι με την παρέα μου και μου δίνουν την πληροφορία… Ξέρεις ποιος είναι αυτός ο κύριος;… Γυρίζω, τον κοιτάζω αλλά δεν καταλαβαίνω.. Νιώθω όμως ότι γνωρίζω καλά αυτά τα μάτια! Αυτό το βλέμμα που σε διαπερνά! Και ναι καταλαβαίνω.. Ανοίγουν τα μάτια μου ακούγεται ένα "ααα" από το στόμα μου και τον χαζεύω! Τόσο ευγενικός, κάθεται με έναν φίλο του και τα λένε.. Τον ενοχλώ για μια φωτογραφία, μιλάμε λίγο! “Ο Ιησούς από την Ναζαρέτ”! Μεγάλωσα με αυτό το έργο το περίμενα κάθε Πάσχα και έρχονται μνήμες από τα παιδικά μου χρόνια, θυμάμαι την μουσική θυμάμαι αυτά τα μάτια! Ρόμπερτ Πάουελ!!! Τον ευχαριστώ για τα καλά του λόγια και για την ευγένεια του!!!», έγραψε η ηθοποιός, περιγράφοντας την συνάντησή τους.

sylvia-delikoura-o-ihsous-apo-th-nazaret.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top