«Καπετάν Φάντης Μπαστούνι» απόψε στο Star!

Αγαπημένη ελληνική ταινία, στις 21:10

«Καπετάν Φάντης Μπαστούνι» απόψε στο Star!

Μία από τις πιο αγαπημένες ελληνικές ταινίες με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και την Μάρω Κοντού μεταδίδει απόψε, στις 21:10, το Star: ο λόγος για το «Καπετάν Φάντης Μπαστούνι»!

Ο καπετάν-Ανδρέας, ένας χήρος πλοίαρχος, μαθαίνει ότι ο προγραμματισμένος απόπλους αναβάλλεται και το πλήρωμα ανακαλύπτει κρυμμένη στο ψυγείο του πλοίου μια κοπέλα, τη Μαρίνα. Η συντροφιά της και η ευγενική της συμπεριφορά τον κάνουν να την πάρει μαζί του στο σπίτι του στον Πόρο, όπου φιλοξενεί την αδελφή του Βασιλική και τα δύο ανίψια του. Η παρουσία της Μαρίνας εκεί οξύνει τα πάθη και προκαλεί τις ραδιουργίες της αδελφής του, που κορυφώνονται όταν αυτός σαλπάρει για το ταξίδι. Όταν το πλοίο του βυθίζεται και ο ίδιος θεωρείται αγνοούμενος, η αδελφή του τον κηρύσσει νεκρό, διώχνει τη Μαρίνα και προσπαθεί να καρπωθεί την περιουσία του, με τη βοήθεια του δικηγόρου τους. Λίγο καιρό αργότερα, ο Ανδρέας επιστρέφει κρυφά, βρίσκει τη Μαρίνα, την παντρεύεται και την οδηγεί στο σπίτι του, όπου και επιβάλλει την τάξη...

Σε σκηνοθεσία Αλέκου Σακελάρριου, τους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν οι Λάμπρος Κωνσταντάρας, Μάρω Κοντού, Λαυρέντης Διανέλλος, Δέσποινα Στυλιανοπούλου και Αλέκος Τζανετάκος.

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ της ταινίας!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top