Παπαβασιλείου: Μετά τον καυγά με την Καμπούρη, σκέφτηκα και την αποχώρηση

Νέες δηλώσεις για το περιστατικό

Παπαβασιλείου: Μετά τον καυγά με την Καμπούρη, σκέφτηκα και την αποχώρηση

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης έδωσε η Έλενα Παπαβασιλείου, αποκαλύπτοντας, μεταξύ άλλων, ότι σκέφτηκε να... αποχωρήσει από την εκπομπή μετά τον on air καβγά της με την Δέσποινα Καμπούρη!

Για τον καυγά της με την Δέσποινα Καμπούρη στο πλατό της εκπομπής εξηγεί ότι «Με τις καλές και τις κακές στιγμές προσπαθούμε όλες για το καλύτερο. Στόχος μας είναι να κρατάμε παρέα στον κόσμο», ωστόσο αποκαλύπτει ότι μετά το περιστατικό σκέφτηκε μέχρι και την αποχώρηση, αλλά δεν το έκανε: «Είμαι συναισθηματικός άνθρωπος και πολύ αφοσιωμένη, όταν καταπιάνομαι με κάτι. Όταν βάζω στόχο, μου αρέσει να τον ολοκληρώνω. Έχουν υπάρξει και πολύ δύσκολες στιγμές στην τηλεόραση και πολύ εύκολες. Το κλειδί είναι να μην το παραπαίρνεις στα σοβαρά. Δεν είναι ότι βρήκαμε και το εμβόλιο κατά του καρκίνου».

Όσο για τον έρωτα παραδέχεται πως της αρέσουν τα απλά πράγματα, αλλά θέλει ο άλλος να βλέπει «την Έλενα και όχι την Παπαβασιλείου». Ιδανικός άντρας για εκείνη είναι ο α��θεντικός: «Να ξέρω με ποιον έχω να κάνω. Έχω αλλεργία όμως, στο ψέμα. Συγχωρώ πολλά, αλλά όχι το ψέμα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Παπαβασιλείου απαντά για το ξεκατίνιασμα με Καμπούρη: «Η Δέσποινα έφυγε μετά την εκπομπή»

ΔΕΙΤΕ: on air «ξεκατίνιασμα» Καμπούρη – Παπαβασιλείου!

Και άλλη «κόντρα» στην εκπομπή «Γυναίκες» μετά τον καβγά Καμπούρη-Παπαβασιλείου

Καμπούρη για τον καβγά με Παπαβασιλείου: «με υποτιμά όσο δεν μπορείς να φανταστείς»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top