ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ στο STAR: τι θα δούμε στην πρεμιέρα του «Major Crimes»!

Από Τρίτη έως και Παρασκευή, στις 21:10-Πρώτη ανάρτηση: 17/04/2015 00:33

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ στο STAR: τι θα δούμε στην πρεμιέρα του «Major Crimes»!

​Πρεμιέρα κάνει σήμερα, Παρασκευή, στο Star η νέα αστυνομική σειρά «Major Crimes», που θα προβάλλεται από Τρίτη έως και Παρασκευή, στις 21:10!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η σειρά διαδραματίζεται στο Αστυνομικό Τμήμα του Λος Άντζελες και επικεντρώνεται σε ό,τι χρειάζεται να γίνει από την πλευρά του Νόμου, για να εξασφαλιστεί η οριστική καταδίκη των ενόχων. Διερευνά τον τρόπο που η Αστυνομία και οι Εισαγγελείς συνεργάζονται για να στοιχειοθετήσουν μια υπόθεση, που θα οδηγήσει στην ομολογία του ύποπτου και στη συνέχεια την υπογραφή μιας συμφωνίας ή την καταδίκη του από το δικαστήριο.

Στο πρώτο επεισόδιο, απόψε, στις 21:10, οι ντετέκτιβ έχουν λίγο χρόνο να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα, καθώς έχουν να αντιμετωπίσουν μια σειρά από ληστείες σε παντοπωλεία με μοιραία κατάληξη. Στην υπηρεσία μετατίθεται η μυστική ντετέκτιβ Έιμι Σάικ και η βοήθεια της αποδεικνύεται πολύτιμη στη συγκεκριμένη υπόθεση. Εν τω μεταξύ, η νέα αρχηγός της υπηρεσίας, Σάρον Ράιντορ, αναλαμβάνει να προστατέψει τον νεαρό Ράστι Μπρικ όταν εκείνος το σκάει από την ανάδοχη οικογένειά του

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ της σειράς!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top