ΔΕΙΤΕ την Κατερίνα Καινούργιου αγνώριστη στο ξεκίνημά της

«Έχασα πάνω από 17 κιλά και μπήκα σε μία επώδυνη διαδικασία»

ΔΕΙΤΕ την Κατερίνα Καινούργιου αγνώριστη στο ξεκίνημά της

​Σίγουρα αν βλέπαμε μία φωτογραφία με το πώς ήταν η Κατερίνα Καινούργιου στο τηλεοπτικό της ξεκίνημα, δέκα χρόνια πριν, όταν δηλαδή δούλευε ως ρεπόρτερ στην εκπομπή «Όμορφος Κόσμος» του Γρηγόρη Αρναούτογλου, δεν θα πήγαινε το μυαλό μας πως πρόκειται για την ίδια.

Τότε η παρουσιάστρια είχε σκούρα καστανά μαλλιά ενώ ήταν αρκετά κιλά παραπάνω!

«Ήταν άλλη εποχή τότε. Δε μ΄ αρέσει καθόλου αυτό το μαλλί. Τότε είχα και αρκετά κιλά» είπε η παρουσιάστρια και πρόσθεσε: «ενώ έχω αλλάξει μόνο τη μύτη μου πολύ παλιά νιώθω σαν να βλέπω ένα άλλο πρόσωπο. Έχω αλλάξει τελείως τα μαλλιά μου, το μακιγιάζ μου, πάχυνα τα φρύδια μου, αδυνάτισα και νιώθω αυτή τη στιγμή πως βλέπω κάποια άλλη. Ήμουνα κοριτσάκι και τελείως διαφορετική απ' ότι είμαι τώρα» παραδέχτηκε η Κατερίνα Καινούργιου.

Όπως αποκάλυψε η ίδια έδωσε μεγάλο αγώνα για να χάσει τα επιπλέον κιλά που είχε στο σώμα της: «έχασα πάνω από 17 κιλά. Έκανα μεγάλη προσπάθεια. Νιώθω καλύτερα με τον εαυτό μου τώρα και περισσότερο υγιής από ότι ένιωθα τότε. Προσπάθησα πάρα πολύ, στερήθηκα πράγματα και ταλαιπωρήθηκα και πάρα πολύ για να χάσω τα κιλά. Μπήκα σε μία διαδικασία αρκετά επώδυνη για εμένα. Και πολλές δίαιτες έκανα και πολύ γυμναστική και θυσίασα πολλά πράγματα» αποκάλυψε η παρουσιάστρια.

Τέλος παραδέχτηκε πως ως γυναίκα έχει πολλές ανασφάλειες τις οποίες της εξαλείφει ο σύντροφός της Βασίλης Σταθοκωστόπουλος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top