Επίθεση στον Ρέμο για το «Voice»: «φοβάται μην χάσει πελάτες από το Λαύριο»

Ποιος και γιατί «στόλισε» τον coach

Άστραψε και βρόντηξε κατά του Αντώνη Ρέμου ο Τριαντάφυλλος, με αφορμή την απόφασή του να κρατήσει στο «The Voice» τον Αλέξη Πρεβενά και όχι τον Αντώνη Σιγανό!

«Ο Αντώνης ήταν τελείως εκτός έδρας. Με το που βγήκε, φωνάζουν οι άλλοι το όνομα του αλλουνού, έχει μέσα 200 άτομα, ένα αυτό. Δεύτερον, δεν φέραμε εμείς εδώ δύο καράβια να έχουμε 1000 άτομα από τη Ρόδο. Εγώ έλεγα ότι θα περάσουν και οι δύο και περίμενα ότι κάποιος θα πατήσει το κουμπί, αφού λέγανε ότι είναι φοβερή φωνή, δυνατός και δεν είναι... Σιγανός», είπε ο Τριαντάφυλλος που -ω, τι σύμπτωση- είναι συμπατριώτης και φίλος του παίκτη που έμεινε εκτός του talent show.

Και κάπου εκεί ήρθε το «στόλισμα» στον Ρέμο: «τα σημεία που έδωσε ο coach δεν ήταν δίκαια. Έπρεπε εκεί που κάνει οκτάβα το παιδί το άλλο, να κάνει και ο άλλος. Να δείξει δηλαδή ότι “ότι κάνω στον έναν, κάνω και στον άλλον”, έτσι δεν πάει; Ο Αντώνης Ρέμος τραγουδάει με το δικό του στυλ και ο καθένας τραγουδάει με το δικό του στυλ. Ο Ρέμος τι φοβήθηκε; Μη χάσει κανέναν πελάτη από το Λαύριο; Για μένα δεν ήταν δίκαιο όλο το θέμα αυτό. Ο Ρέμος φοβάται μη χάσει κανέναν πελάτη από το Λαύριο. Ρέμο, μην φοβάσαι ρε, το Λαύριο θα έρχεται να σε βλέπει!».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Τριαντάφυλλος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top